![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Darmstadt
![]() |
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Costanzo - 22-10-2004 o 17:44. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Na www.tibia.com masz napisane ceny domkow wchodzisz w comunity hauses i tam wybierasz swiat miiasto i masz ceny miesieszne i ile musisz zaplacic na wstepie
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Słyszalem, ze to zalezy od swiata tzn. czy stary czy mlody. Moj kolega mowil mi, ze to rowniez zalezy od polozenia.
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Jesli idze o czynsz to placisz w zalerznie od wielkosci.
od kilkustet gp do kilku k. zalerzy jak duzy. Cena domku zalerzy od tego ile ludzie chca za niego dac. Jak jest duzy i ładnie połorzony to wiadomo ze wiecej ludzi bedzie go chciec i bedzie drozszy niz jakas klitka na uboczu. na nowych światach domki sa tansze bo ludzie nie maja po potstu takiego kapitału zeby w tydzien czy 2 tygodnie po stworzeniu chara licytowac 100k za jakis domek. na starszych jest gorzej. trzeba w ostatni dzien licytacji czekac w napiecu do ostatniej minuty czy ktos nagle nie wywali ceny ktora przebije nasz bind. na takiej antice nawet za najmniejszy domek płaci sie astronomiczne sumy. dlatego ze jest b duzo wysokich lvl i stosunkowo malo domkow. czasem zalerzy to od szczescia. ja za domek zapłaciłem 100k tylko dlatego ze na kilka mutut przed zamknieciem licytacji ktos podbil cene domku z 40 na 90k ![]() ![]() a kolega kupuil nienajgorsza chalupke za 400gp ![]() zalerzy jak trafisz czasami.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: olsztyn
![]() |
![]() a jakie wymagania trzeba spelnic zeby mozna bylo sobie zakupic domek.czy trzeba miec pacca?
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Wrocek
![]() |
![]() Tak, żeby kupić domek potrzebny jest pacc....!!
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() @kiciek
Niestety, domek to luksus zarezerwowany tylko dla pacc... ![]() Ale jesli masz kolegę pacc(ana) z domkiem, to zawsze możesz poprosić go o invite i jakiś własny pokój ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Kazordoon(Iława)
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez mimi - 24-10-2004 o 15:17. |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() @mimi
Gold to gp... W tibii nielegalne jest kupowanie/sprzedawanie czegokolwiek za prawdziwe pieniądze (z wyjątkiem pacca - premium account, za które niestety trzeba płacić "żywą" gotówką ![]() ps. to, że czasem tak się dzieje, to inna sprawa (ale jest to sprzeczne z tibia rules) |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2004
|
![]() Hej hej to ja tez bym sie chciał dowiedzieć jak zdobyć domek wiem że paki dostają zadarmo (w cenie abonametnu) ale piszcie ludzie piszcie
To dla mnie ważne [edited by MayGyver] zapraszam do dzialu artykuly wszystko jest napisane Ostatnio edytowany przez MayGyver - 29-10-2004 o 16:09. |
![]() |