|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2007
Lokacja: N(I)oob Land
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nioob Jakich Malo
Świat: Empera
|
![]() Ostatnio Na moim głównym charem dostałem bana, chciałem się troche zabawić,
Pekowaniem na małym lvlku jeśli ktoś jest chętny niech wyśle pw albo napisze w tym temacie albo napiszczie na chara [CHAR]nioob jakich malo[/CHAR] na emperze oczywiście. jeśli grupa miała by jakieś 10 osób moglibyśmy ubić sorca/druida na 20 lvl jak ? sposób jest taki : przyczajam jakiegoś sorca/druida (nie knighta/palla za duże obrażenia=wielka możliwośc deda) wszyscy chowają sie za świątynią on idzie za mną żę niby free items w moim domku ja wchodze 1 żeby niczego nie podejrzewał wtedy piszę do reszty i szybko wpadacie i robimy trapa. tym sposobem jescze pod tibią 7.92 SAM 8 drutem ubiłem 16 sorca wystarczy troche runek... więc tak przed wyjściem z rooka sprzedajemy CAŁE eq żeby było kasy na runy.. wychodzimy do carlin i idziemy kupić (nie kupujemy eq po co ?) runny life fluid (albo ihy ale lepiej lf)i jakieś runki offensywne lmm ( a jak będzie sie miało 1 mlvl + ff ) wychodzimy tylko sorcami/drutami i na 8 lvl idziemy pkowac ( 8 lvl powah ![]() jeśli ktoś by potrzebował jakiegoś stuffu na rooku niech napisze do mnie zapożycze jakaś kase na mace albo zlootuje na szkielach mace + brass shield mam nadzieję że znajdą sie chętne osoby do teamu Oczywiście jeśli większość grupy by chciała możemy iśc pekować gdzieś za miasto ![]()
Ostatnio edytowany przez Nioob - 01-10-2007 o 17:02. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Skarland
Imię: Xendis Pall
Profesja: Paladin
Gildia: Mroczne Demony
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 60/38
Poziom mag.: 9
|
![]() Spoko ja moge zrobic sobie chara na ta zabawe xD.
Pisz do "Troes" Ostatnio edytowany przez Xendis - 02-10-2007 o 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() On my way
![]() oczywiście jak masz jakiegoś chara na emperze gdzieś tak do 20 lvl też możesz sie wbić ![]() jak chcesz zrób nick według tego formatu - xxx (wpisz co chcesz) the nioob. ![]()
Ostatnio edytowany przez Nioob - 02-10-2007 o 16:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Skarland
Imię: Xendis Pall
Profesja: Paladin
Gildia: Mroczne Demony
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 60/38
Poziom mag.: 9
|
![]() Spoko Spoko jutro wbije z 10 lvl i mozemy sie zabawic xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Hmm mam chyba tam 21 sorca ale bez eq możemy się umówic na akcje pisz na PW.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niech każdy dobije 20lvl to wtedy możecie 50lvl+ lać spokojnie lepszy loot i exp troszkę lepszy po desercie będziecie mieli kasę na runki bolce i co tam chcecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() moim zdaniem każdy kto dołączy do teama niech expi póki z 5 osób nie uzbieramy @edit 16:08 You advanced from Level 7 to Level 8. Ps - padłem jakiś 26 + sorc mnie dopadł ale różdke mam i pk NADAL aktualne http://www.***********.com/945647997.html Speedy share ma być (film na tibicam) to potrafi ten styl ![]()
Ostatnio edytowany przez Nioob - 03-10-2007 o 17:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Odświeżam Temat !
nadal aktualne Hehs, Tylko jedna osoba sie zgłosiła a ja już rs ![]() ( frags - 12 sorc,8 pal,9 knight afk ;D )
Ostatnio edytowany przez Nioob - 03-10-2007 o 17:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ja moge dolonczyc 14 lvl drut co wy na to??
|
![]() |