|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() gram jakiś czas na amerykańskim servie, ale chce stworzyć sobie nową postać (Palladyna) i nie wiem czy jest sens przenosić się na jakiś niemiecki serv, ponieważ na amerykańskim posiadam około 100K, ale chce wiedzieć czy dla Polaków jest duża różnica w lagach pomiędzy niemieckim a amerykańskim servem
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: nieopodal KSZACZKA !!!!111
Imię: *Akila?*
Gildia: Hail Sabbatemia
Świat: Solera.
|
![]() Twój Przypadek:
Usa = Lagi + 100k Niemiecki = Niema Lagów I możesz zrobić wt wiec sam sie zastanów
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Amerykańskie: 50%BR, 30%PL, 10SWE 10INNI*
Niemieckie: 70%PL 10%SWE %10BR i 10%INNI* Oczywiście że na Niemieckich światach ludzie grający w Polsce będą mieli mniejsze lagi ponieważ serwery stoją bliżej. Ja na Twoim miejscu bym sie trzymał swojego starego serwera, 100k to jednak nie zła sumka na początek. *Nie potwierdzone żadnymi badaniami.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() hmmm, wszystko to prawda, ale ja preferuje servery non-pvp a tam zazwyczaj na amerykańskich jest po ok. 850 osób, a na niemieckich non-pvp jest czesto 950+ osób, a więc czy osoby/lagi to się nie równoważy? bo ja posiadam kilka postaci na niemieckich i amerykańskich servach no i niby nie widze żadnej widocznej różnicy, ale "na oko" to lepiej nigdy nie patrzeć, bo zrobie palla i potem wszystko się wyda
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2007
Lokacja: N(I)oob Land
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nioob Jakich Malo
Świat: Empera
|
![]() na honerze w tygodniu jest po 500 osób online czyli bardzo mało ( jak na świat pvp, jest on w usa)
a w godzinach szczytu po 750 a na np. candii codziennie jest po 800 + jeśli lagi ci aż tak bardzo nie przeszkadzają to nie przenoś się ja sam gram na serverze z usa a nie odczuwam aż tak wielkiej różnicy ![]()
![]() |
![]() |