|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po sukcesie ostatniego filmu piratów z Karaibów Disney postanowił zrobić sobie grę MMORPG na podstawie tego filmu.
Strona gry Znajdziecie tam download i rejestracje czyli wszystko czego potrzeba aby zostać pogromcą mórz. Wymagania to: PC: * Windows 2000, XP, Vista * 800 MHz or faster processor * 512 MB RAM * 32 MB 3D graphics card * DirectX 9 or better * 700 MB free disk space * Broadband connection Mac: * OS 10.4.6 (Tiger) * PowerPC G4 or any Mac with any Intel processor * 512 MB RAM * 700 MB free disk space * Broadband connection Czyli jakiś super mega ultra wymagań niema i powinno pójść na pawie każdym sprzęcie. (wyjątkiem może być komputer który nie był upragowany od 2000 roku) Nie będę wklejał screanów które są na stronie żeby nie zwiększać długości ładowania się strony. Należy mieć 13+lat Gra dla tych którzy chcą się oderwać od świata trzygłowych smoków i elfach walczących z orcami. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Screnn plx
Down Mam do ciebie prośbę zmień tego robaczka w sugnaturze bo jak go zobaczyłem to pomyślałem że mam robale w domu ![]() Ostatnio edytowany przez BUFU - 07-10-2007 o 19:38. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() http://apps.pirates.go.com/pirates/v...reenshots.html
Specjalnie dla Ciebie polaczkó +.+ @up: Nie jestem dałnem ;[ Ostatnio edytowany przez Raxev - 07-10-2007 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz jest open beta.
Jeszcze przed świętami wystartuje normalna wersja. Warto pograć żeby potem z większym doświadczeniem zacząć grać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() To może się skuszę
![]() ![]() EDIT: Ściągnąłem i zarejestrowałem się. ![]() Ostatnio edytowany przez Bluray - 07-10-2007 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() @up
Ja też ,przecież nie robiłem żadnego acc. A na email nic nie przyszło co by mi pomogło się zalogować -.-. Wtf then
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zgłosiłem podanie do testów i dostałem po miesiącu
![]() Cytuj:
Powinni takie coś przysłać ![]() Spróbujcie "Beta Account Key: FJYFRPMHQWTXERXO" Może zadziała 2 raz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miała być w wakacje ale przesunęli na jesień czyli niedługo powinna się ukazać.
Zapowiedź z serwisu Gry-online |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() "1. Click here to redeem your Beta Account Key
Click here http://x.go.com/323955?eid=null&uid=2425" wejdźcie tam i wpiszcie ten kod może zadziała |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Gra byłaby całkiem sympatyczna, gdyby nie mega-lagi. Serwer im definitywnie nie wyrabia. A, i brak zbalansowania statków na morzu też irytuje - nie ma to jak siódmy raz z kolei płynąć z Port Royal na Kubę, tylko i wyłącznie dlatego, że pod sam koniec jedną salwą zatapia Cię trzydziestopoziomowy galeon wojenny.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() W finalnej wersji pewnie takiego czegoś nie będzie. Lagi się zmniejszą kiedy postawią lepszy serwer teraz jest tylko to testów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Cytuj:
Sam jestem beta testerem, gra fajna (moim zdaniem nawet lepsza od voyage century) tyle że jak na razie jest masa bugów (nie ma żadnych na łatwiejszy exp i kase - do oszustów ![]() Polecam też jedyną jak na razie polską stronę o tej grze: www.piracionline.pl P.S. Żeby zostać beta testerem trzeba najpierw było się zarejestrować a potem czekać w kolejce aż dostanie się kod. Ja czekałem od czerwca do października heh. A i bym zapomniał. Grę polecam w szczególności tym którzy obejrzeli film. Pozostali niech lepiej nadrobią tą stratę by wiedzieć w grze kto jest kto, co jest co itp. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Ziven - 08-10-2007 o 16:20. |
||
![]() |
![]() |