![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() mam takie pytanie, próbuje sobie zagrać w MU online, zobaczyć czy fajniejsze od tibi i kiedy próbuję zarejestrować się na oficjalnej stronie wyskakuje mi takie coś i nie wiem o co chodzi bo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2007
Lokacja: Ruda Śląska
![]() |
![]() Też tak mam, chciałem się zarejestrować 6 miesięcy temu to był właśnie ten sam problem >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
|
![]() Spoko heh poprostu firma która stworzyła Mu Online ma nowy system zabezpieczeń przed tzw. Y(o.o)Y "CHEATERAMI" i twój login musi byc długi np : "fd840c8d7g" coś w tym stylu, a nie jakieś marne "786543". Poprostu login musi posiadac litery i cyfry (co najmniej 1 dużą literkę).
Apropo dla początkujących w Mu online można dokupic pacc (który mamy darmowy do 50lv). Do 50lv masz gre za free od 1 do 3 serva exp 1x od 4 do 7 serva exp 2x i od 8 do 12 exp 3x... Oczywiście pacc nie jest przymusowy coś w stylu tibi poprostu dzięki niemu możesz grac na servach od 4 do 12. W grze można kupic Silver Premium i Gold Premium. Co dają premmium w grze Mu Online... - SILVER PREMIUM: 2x exp, 2x lot, 2x szybciej pojawiają sie golden moby, 2x szybciej pojawiają się nowe EVENTY. - GOLD PREMIUM: 3x exp, 3x lot, 3x szybciej pojawiają sie golden moby, 3x szybciej pojawiają się nowe EVENTY. Jak by ci coś nie podziałało czy komu kolwiek pisac gg: 9728052 pomoge we wszystkim... Ostatnio edytowany przez JohnyTest - 13-10-2007 o 21:38. |
![]() |
![]() |