|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witajcie. Postanowiłem włozyć tutaj zdjęcia historii postaci, którą już nie gram.. Jej ksywa to Nerfi.
Zapraszam do oglądania! Oczekiwana przez wszystkich chwila, 8 lvl i wyjście z Rookaardu ![]() ![]() Kolejny level. ![]() I następny.. ![]() ![]() A tu już ostatni level jaki miała na postać ![]() ![]() Tutaj magic levele: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A poniżej przygotowania do wojny Unit vs. Fearless. Trzymam z Fearless ![]() ![]() ![]() Same titanijskie szychy ![]() ![]() ![]() Tutaj nastąpił mały bug w grze. Zaatakowałem pewnego kolesia (miałem biala czaszke), on mnie zabił, zalogowałem się w świątyni i po sekundzie przebywania w świątyni pojawił mi się skull ;/ Nie mogłem sie ruszać dopóki nie zniknął. ![]() Następnie moje małe pekowanie ^^ Nudziło mi sie, hehe.. ![]() A to poniżej było jeszcze dzisiaj, jakąś godzinę temu ![]() ![]() ![]() To też dzisiaj. Mój red skull ![]() ![]() Tutaj zabili jednego kolesia z red skullem, zrobiłem screena dla jajca ![]() ![]() Ziomek, który został zabity na poprzednim screenie to Farmer Montana, chyba nie spodobało mu się, że mam czaszke ;P Przywołał swoje zwierzatko domowe ^^ ![]() I to wszystko ![]() Komentujcie plz.
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() spoko screeny ja na ruberze zrobilem sorca i tez juz ma red skulla i bann .
na szkieletach tez troche trapowalem ![]() kochany pking ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne, tylko 5 ostatnich nie działa. Widze tylko wielkie X
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() Fajne screeny obejrzalem all i na poczatku mowie fajny sorck a na koncu pk
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |