![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2004
|
![]() Mam problem. Próboje nagrać filmik w tibiacam ale coś mi nie działa!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2004
|
![]() tibia cam jest niedo***ana
Ostatnio edytowany przez Strike-Dziadzia - 24-10-2004 o 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Tego posta nie skomentuje, bo szkoda nerwow... jedynie jedna prosba... zapisz sie do szkoly, ewentualnie jesli chodzisz do szkoly to zapisz sie na korepetycje... @Topic Nie powiedziales nic... jaki wyskakuje blad, co sie wtedy dzieje, ani jaka masz wersje TibiCam. Sciagnij TibiCam z linku, ktory jest w przyklejonym Topicu na podforum Filmy. I sprobuj nagrac filmik na tej TibiCam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam mały problem. Kręcłem sobie dziś rano fim jak smoczka solowałem, i mi on nie działa, pojawia się komynkat że nie może odczytać danego pliu. Wcześniej kręciłem film i wszystko działa porpawnie, nawet źle wyłączyłem tibiecam i samą tibię bo coś mi się kontroler od myszki i klawiatury rozjechał. Ale fim jest i działa, natomiast ten który skończyłem nagrywać minute przed restartem nie dizała, a wszystko poprawnie zamknołem i wogóle. Ktoś wie czemu? Jak coś to moge go komyś na maila wysłać bo niejestem w stanie zamieszczać swoch fimów na stronce, a bym był wdizęczny jak ktoś by go spradził.
Edit Teraz nakręciłem jeszcze dwa filmy, na jednem solowałem dsa a na drugim pkowałem jedogo druida, potem moim druidem zrobiłem krótki film z chodzenia po dp. Pierwszy nie działa, a drugi tak. Procedura zapisywania była tak sama.
Gimohev>>>Sorcerer>>>Aurea Ostatnio edytowany przez Trzciniak - 24-10-2004 o 10:11. |
![]() |
![]() |