![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 59
|
![]() Chciałbym niektórym polecić nową grę jaką jest Metin2.
Gra powstała w wakacje tego roku ![]() Gra jest przetlumaczona w kilku językach (w tym po polsku) Jest grą 3D i moim zdaniem ma bardzo dobrą grafikę. Ma ciekawy tryb PvP , istnieje w niej wiele ciekawych rzeczy jak np. gracze na 25lvlu+ ktorzy wykonaja questa mogą szybciej sie przemieszczać jeżdżąc na koniu, lowienie ryb, wykopywanie surowców za pomocą kilofa. Występuja 4 profesje: - wojownik (chyba każdy wie ![]() - sura (coś jak sorcerer w tibi) - szaman (odpowiednik druida) - Ninja ( cos w stylu paladyna w tibi) z czego kazda z profesji ma 2 specjalizacje oraz przerózne umiejetności/ zaklęcia na każdy lvl jest wiele questów, bronie, zbroje, hełmy itp. możemy ulepszać u kowala dzięki czemu zwiększa sie ich atak, obrona, itp. występuja tam 3 państwa których czlonkowie bardzo często walczą między sobą. Po śmierci tracimy zdecydowanie mniej expa niz w tibi. pózniej postaram się zamieścic jakieś ss-y z gry Jeśli ktoś chciałby zagrać w tą grę i szuka pomocy w pokazaniu co i jak może napisać do mnie w grze. nick : Demonq Kraj : Chunjo profesja :wojownik poziom :35 (w mmencie kiedy pisałem ten temat ![]() oczywiście polska wersja gry Oficjalna strona gry w polskiej wersji językowej to: www.metin2.pl |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Byyyyyło.
@edit BTW: volt w to dziera, ale IMO to kolejny H&S, więc nie ściągam.
Ostatnio edytowany przez .Matrik. - 09-10-2007 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() Zapewne coś pokroju Silkroad'a. Nie wiem czy warto to ściągać.
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() gdzies tak do 30~ lvla fajne , potem przynudza ...