|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec mam problem z Gra Warcraft 3, podczas gry tak z 10-40 minut po rozpoczeciu rozgrywki resetuje mi sie komputer...
Nic z tego nie rozumiem morzecie mi jakos pomoc wesprzec?! XD PLAX Blad wystepuje tylko przy Warcrafcie... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Może Warcraft powoduje ci mocne przeciążenie proca? Wyczyść wiatraczki,być może pomoże.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Ja tak mam w wielu grach, ale cóż.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() W te wakacje odświeżałem sobie multimedialne wspomnienia i wśród nich był warcraft 3. Miałem dokładnie taki sam problem jak ty. Gra pochodziła z tej samej płyty co na początku mojej warcraftowej kariery. Też myślałem, że to może przez przeciążenie procka, ale po wyczyszczeniu wszystkich wirników, problem się powtarzał. Poradziłem sobie, robiąc save co kilka minut i jakoś do końca doszedłem
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Tak to się najczęściej dzieje, gdy komputer nie jest wstanie wziąść na siebie ciężaru funkcjonowania gry (zbyt duże wymagania). Powód - słaby komp lub sprzeczne ustawienia.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Problem z komputerem, poszukaj takiego tematu.