|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Witam!
Dostalem wczoraj maila o treści: Cytuj:
Poza dziwnymi adresami jest też mnóstwo błędów. Zapewne przy wejściu w pierwszy podany adres zainstaluje sie nam keylogger... Ostatnio edytowany przez Szatanista - 13-10-2007 o 20:07. |
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo odpisz i wyjaśnij, iż nieładnie jest próbować kraść cokolwiek. ;]
![]() |
#4 |
Redaktor
|
![]() Szatanista - wez juz Del te linki bo inni zaczna je po PW wysylac i dopiero ludzie beda na to wbijali.
@ na 100000000000% nieprawdziwy, no coz, zycie. Pytanie skad mieli twoj @ .
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Otwieranie maili samo w sobie jest grozne szczegolnie z obrazkami. Radzilbym uwazac na takie wiadomosci i dla wszystkich: CIPSOFT/GM NIGDY, ALE TO NIGDY NIE KONTAKTUJE SIE Z GRACZAMI PRZEZ MAILE/LISTY W GRZE rownie nigdy nie daja paccow za byle co. ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() @Up
Szanuj to swoje słownictwo, bo z tego co już widziałem tylko z niego słyniesz. Autor chciał się upewnić, że jest to keylogger. Upewnił się, więc Twój post był zbędny.
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 13-10-2007 o 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @topic próbwa wyłódzenia hasła.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siedź cicho, jak ktoś nie umie dbać o własne bezpieczeństwo, to hakną go raz, drugi, trzeci, aż zacznie logicznie myśleć.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() @3Up
Ale to było 100 razy ^^ Jak mam inaczej traktować takich debili. Non stop się trąbi, że nikt z tibia.pl tiiba.com i Cipsoftu nie będzie ci na maila wysyłał linków?? Zal.interia.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie pojmuję jednego:
Cytuj:
@down Może i niektórzy mają swoje evul 15 druidy oraz 19 palki, chociaż nie znaczy to, że ktoś kto ma 50+ lvl powinien tam wchodzić. Ostrożności nigdy za wiele ;]
Ostatnio edytowany przez qq2 - 13-10-2007 o 18:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Na linki wszedłem. Nie ma keyloggera. Pierwszy link to obrazek pokazujący fragment tibia.pl, przeróbka. Drugi link to podrobiona strona CipSoftu zachęcająca do wpisania passów, po ich wpisaniu pokazuje nam się tekst mówiący, że pac zostanie aktywowany za dwa dni bla bla bla, a żaden z was nie odważyłby się wejśc na linki, w obawie, że zabiorą wam dostęp do waszego 17 lvlowego knighta z druidem na 12 lvlu.
A i żal mi ciebie Tibia6669. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() @all
Dzieki za wypowiedzi @Tibia6[costam] kto sie przezywa, sam sie tak nazywa ![]() @admini forum Czy za obrażanie pozostałych użytkowników forum nie dostaje się bana?? W adresach typu http://...costam.../blablabla.jpg tez moga znajdowac sie keyloggi... |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1:0 dla Szatanisty. Zniszczyłeś go tym tekstem!
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Imię: Skut Sagon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Priory of Sion
Świat: Titania
Poziom: 63
Skille: 79/74
Poziom mag.: 6
|
![]() pobierz wykrywacza kayloggerrow i sprawdź czy mniemasz jeszcze kayloggrrow też milem kiedyś takiego meila nie wcisnąłem zdanego linka i straciłem koto
|
![]() |
![]() |