|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na początek bh solo
![]() ![]() tutaj w trakcie walki... ![]() ![]() Jestem sobie w dp wchodze i patrze... "free itens plx" no i jest ![]() ![]() Taki tam rotfl ![]() ehhh wiem ze nudne i sry za jakos jutro dam wiecej bo juz musze spadac ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 24-10-2004 o 00:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() dobre to z cycem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() up: to ty chyba tych screenów do końca nie widziałes przecież skile są pokazane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ..........
Widze ze swiat aldora..bo moja laska pisze do ciebie!!!! PS:O czym ona mówi "chcesz prezenta" ?- gadaj jusz ;p PS2:Screny troche chyba stare , bo to z 1 miech temu bylo jak talik zeczy rozdawal bo konczyl z tibia.... i dlatego tyle bbydla. PS3: Scriny nawet nawet ;p Ostatnio edytowany przez Jugo-ten_prawdziwy - 24-10-2004 o 02:32. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Pierw pokazujesz zabitego a pozniej jak go bijesz:/...
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Cytuj:
Kk jestem kolega Marazesa(z rl) i czasem u niego bywam ![]() z tym prezentem lazlio o to ze byla na witchach i dala mu...cape ![]() Powiedziala ze podobno(tajemnicze legendy)chroni przed magia :tongue: To na tyle ![]() ![]() Zartuje Zartuje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nikt ważny
|
![]() hmm te z cycem fajne zdjęcie
![]() P.S. "chcesz prezenta?"- boże, co za poprawna polszczyzna...
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
|
![]() gratuluje bh na 13 lv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehe jedi jugo nie badz zazdrosny
![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 24-10-2004 o 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Eeeee BH na 13lvl ze skillami 18 sword... ? Może miales wieksze ale cos mi sie nie wydaje... Ale to moje zdanie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejna porcja ss
![]() Kilka adv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cos z serii "achh te skulle" ![]() ![]() ![]() to narazie tyle troche malo pozniej bedize wiecej ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Takie se te ss te 2 lepsze
Ostatnio edytowany przez Kielek - 24-10-2004 o 12:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Niezle nawet SS'ki, chłopie gramy na tym samym servie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
![]() |
![]() gratz 21 lvl
![]() tego jeszcze mi nie mowiles ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Res: no bo zrobilem to o 00:00 w nocy??
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Haxaxer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Aktualnie brak
Świat: Aldora
Poziom: 165
Skille: 94/89
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Good Good Tak Dalej I Rob Hmmki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
![]() |
![]() gdzie nastepne skreeny? :tongue:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() No kk nastepne... 3 LOL wsumie 2 ostatnio sie obijalem i nic ciekawego nie bylo juz bym mial 24lvl ale nie expilem tak czesto =/
Adv mlvl 31 ^^ ![]() I... wkoncu 22lvl ![]() ![]() A teraz moj nowy stuff xD Narazie odpuszczam zbieranie kasy na c-legsy ![]() Wiem ze malo, mam nadzieje ze bedzie cos ciekawego to dodam ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2004
|
![]() HEEH gzz bh na 13 lvl ;p ;] , o i zamiast c legow kup k legi !! crowny sa 2 razy drozsze a tyle samo wazą i tylesamo defa maja co knighty !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alucard Vampire of Death ![]() Aldora Sorcerer 8 lvl (świezutka postac;p) ![]() 8mlvl ![]() Eq:nie powiem ![]() Ostatnio edytowany przez Genru - 06-11-2004 o 14:24. |
![]() |
![]() |