--> | --> |
|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo
Stan: Na emeryturze
Imię: Rycerzyk Daro
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
|
![]() wlaczylem kalkulator na www.tibia.pl
chcialem obliczyc sile magii. napisalem poziom 20 mlvl 30 no wyszly mi ladne wyniki ale zastanowilem sie i chcialem zrobic doswiadczenie mianowicie wpisalem lvl 100 a mlvl 20 to co zobaczylem bylo dla mnie nie do pojecia ze ktos kto ma 20 MLVL MOZE BYC LEPSZY I TO NAWET 3RAZY LEPSZY OD KOGOS KTO MA 30MLVL ![]() no i tera moje pytanko: co wreszcie zalezy od mocy magii?? mlvl czy lvl?? czy moze oba?? moim zdaniem powinien liczyc sie tylko mlvl a reszta to poprostu blad kalkuratora. prosze o odpowiedz bo zaciekawilo mnie to ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Siła magii rośnie o około 3% na każdy mlv, a 2% na zwykły lv.
Na 100lv(przy mlv 20) siła czarów wynosi 260% Przy lv 20 i mlv 100 wynosi 340%. Tak więć magic lv ma więkrze znaczenie co do siły czarów. Ponieważ siła rośnie dopiero od 20lv i 20mlv, setnolevelowiec z 20mlv będzie miał więkrzą siłę, niż 20lv i 30mlv.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 24-10-2004 o 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() To chyba oczywiste ze liczy sie i lv i mlv przeciez jak by sie liczyl tylko mlv to nikt by nie expil tylko runki klepal -.-
|
![]() |
![]() |