|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Budzę sie z rana, jem śniadanie i sprawdzam poczte... A w nim:
"zostałeś zhakowany, pozdrawiam" W załączniku plik rec... Passy nie działają, więc ściągnąłem i obejrzałem filmik. Rec Keyem odzyskałem konto... Co zrobił haker? Obejrzyj: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32489 [CHAR]Soulmann[/CHAR]a nie znałem, ale okazało się że jest bardzo uczciwy, wszystkie itemki zwrócił... Nawet się ucieszyłem że mnie zhakowano... i tak za dużo w Tibie grałem, i nagle się okazało że mam spowrotem swoje eq... Ale już postanowiłem, kończę z Tibią, wpierw jednak postanowiłem że zabije swojego pierwszego demona solo, a przynajmniej spróbuję ![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32493 Dałbym rade, gdyby nie pewien Senior Tutor [CHAR]Hullah[/CHAR]. ![]() Ide teraz oddać kolegom swoje itemki, a chary zrookować. Bye Tibia
---> BLOG RUMBA <--- Ostatnio edytowany przez Rumb - 16-10-2007 o 21:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() uzekla mnie twoja historia
@3x down czasem trzeba znubic
.. Ostatnio edytowany przez Vlad Dracula - 16-10-2007 o 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powodzenia w rl
![]() Nie wiesz co było powodem hacka? ![]()
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Sharowanie LUB używanie botów/macr LUB nieuważne surfowanie po necie LUB ściągnięcie/przyjęcie od kogoś zainfekowanego pliku.
Od razu mówię, że nie posądzam go o np. sharowanie konta tylko wymieniam możliwości... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Shakował mnie z mojej głupoty Takie same passy na mail, tym forum i acc do tibii. Dodatkowo ten sam mail do acc tibii i forum... Teraz wszędzie mam inne hasło ![]() Od 3 lat nie mam antivira i tyle samo czasu gram w tibie, nigdy haka nie miałem. Zawsze musi byc ten pierwszy raz
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() W sumie to miałeś szczęście, że mimo to że nie znasz Soulmanna to miałeś go w VIP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2007
Lokacja: UK
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Ja bym na twoim miejscu sprzedał postać, żeby chociaż mieć jakieś zyski z czasu poświęconego na tę grę ; > |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Cóż za nazwa tematu, aż mi sie łezka w oku zakręciła.
A na tak naprawde... Co z tego?
http://voler.posadzdrzewo.pl/ Dziękujemy Ci za udział w akcji! Możesz być z siebie dumny - Twoje wirtualne drzewko to nowo zasadzone drzewo w jednym z Parków Narodowych Polski! Kiedy ludzie stają się naprawdę źli, jedynym uczuciem, jakie im pozostaje, jest radość z cudzej krzywdy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Nie dziwie się. Trudno mi sobie wyobrazić Soulmanna w roli polskiego thiefa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: PiŁa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dlaczego ten typ nie wziął sobie itemów tylko rozdał
![]() Arbalest = 200zł |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2007
|
![]() te, fake ;x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miałem go w vip bo dzień przed hakiem miałem od niego kupić pirate backpack, ale się wylogował, więc go dodałem. Miałem kupic od niego ten bp następnego dnia.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dopiero na filmiku go zauważyłem... ręce mi się trzęsły i nie spuszczałem wzroku z paska hp i many. Zresztą, skąd mogłem wiedzieć że on tu expi?
![]() |
#16 | |||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Primo, Hullah, zachowałeś się chamsko na maksa ; p.
Secondo, ta cała sprawa z hackiem, wyszliście na nabów. Imo, to że Soulmann oddał itemy, nie czyni go bohaterem, bo nie zmienia to faktu, że uczestniczył w hacku, taki z niego senior tutor jak z mojej starej rubik, jeszcze ten jego bot ![]() Jak widać na Candii sami senior tutorzy, ale żaden nie potrafi się właściwie zachować. Cytuj:
Cytuj:
@downto Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 16-10-2007 o 21:31. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Cóż, meh, wzruszające, nie powiem, ale masz szczęście, że trafiłeś na hackera-idiotę.
20:09 Rumb [58]: soulmann nie odda, a jak odda, zrobie z niego gwiazde na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Ryba juz czytam 2 twój post i znów jest rubik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O co mu dokładnie chodziło, to ja nie mam pojęcia... I dzięki Rybka za poparcie ![]() Ale Soulmann jest w porządku. Dałem mu boh z wdzięczności, ale wziął je dopiero jak wyrzuciłem je poza domek i zamknąłem drzwi ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Co rozumiesz przez "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Nie przypominam sobie, żebyś kiedyś złapał mnie na jakiejkolwiek złej odpowiedzi na zadane przez kogoś pytanie (inni również zastrzeżeń nigdy nie mieli), za to ja wręcz przeciwnie, kilkakrotnie musiałem zwrócić Ci uwagę i teraz chyba się mścić próbujesz, w każdym razie średnio efektywnie. Co do mojego rzekomego bota - nie będę się ponownie rozpisywał bo już mi się to znudziło, jedyne co napiszę - złap mnie na boceniu i bądź w 100% pewien, że właśnie to robię, potem oskarżaj. Taka 'ogromna szycha' równie ogromnego portalu, jakim jest tibia.pl, powinna wiedzieć tak podstawowe rzeczy. Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |