|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Trzcianka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Siema!
Mam takie pytanie, który świat jest najdroższy. Mam dosyć patrzenia jak h-lvl sprzedają dsm po 25k. Z początku łatwo, ale co potem? Cały czas od początku grać nie będę, kiedyś jak komuś się poszczęściło i spadł mu dsm, k legsy czy inny przedmiot, przez chwilę poczuł się naprawdę bogaty. A teraz? Na niektórych serwach ceny są 5x mniejsze niż powinny być. Palk ma w ogóle ciężki chleb, ponieważ jako pierwszy zaczyna expować na dragach czy gs'ah... ups, rozpisałem się. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaki jest najdroższy świat: a) PvP b) Non PvP c) PvP Enfo~ Z góry dzięki! Pozdrawiam, Daimao. Down Chodziło mi bardziej o wymianę serwów, a nie wypisywanie wg PvP ![]() Edit: Można zamknąć temat, w końcu i tak nikt się nie udziela ![]()
Ostatnio edytowany przez Daimao - 18-10-2007 o 23:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() up/
nie sqmales a) Tu będzie cięzko, musisz patrzeć na date powstanai serva - jakdrożej na najnowszych b) Unitera(?) c) wg, mnie Inferna <mala rozbierznosc miedzy Dolera a Inferna> Chyba o to CI chodzilo? ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Dragi? Dragonki, Woi, dragon hammery, serpent i inne śmieci u dżina Gsy? K army u dżina, gs silki - kopalnia złota u graczy (czasami za 10k uda się sprzedać...) najgorzej jest z k legsami, tylko 5k u dżina... Najdroższe Enfo -> Npvp -> PvP Wg. mnie Npvp jest drugie, ponieważ jest tam większa ilość hlvl... |
|
![]() |
![]() |