|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: tutaj
Świat: chimra
|
![]() http://rapidshare.com/files/63070260...svloa.rec.html
18-2 dla Tabenokoshi Vajuka lost SCA etc (full set) @Shokei nie oddali mu zadnego SCA wkoncu to jest wojna beda miec kase na sd zeby jeszcze raz go zabic xD Ostatnio edytowany przez NedzaNigdySieNieSkonczy - 17-10-2007 o 19:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() I tak pewnie oddali mu sca itp.
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 202
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Sieradz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 90
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Hmm wojna to wojna, loot z przeciwnikow jest sposobem na zarobienie kasy na next battle//masslogi wiec nie widze powodu dla ktorego mieliby oddawac mu loota
@topic no fajnie fajnie : D
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Svargrond
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ragafewee
Świat: Aurea
Poziom: 87+
|
![]() No jestem pod wrazeniem , jezeli to nie jest najlepsza ekipa tibijska to napewno czolowka .
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
|
![]() Jedyne co Ciekawego jest w tym filmie to to że full set spada, poza tym zwykły przeciętny battle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023
Stan: Usunięty
Imię: Worker
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Ściągnąłem film bo byłem ciekawy jak będzie wyglądała sytuacja z tym SCA a tu nawet nie było widać aby wypadło.. Może spadło ale ja nie widziałem a głównie po to ściągnąłem ;p Ja pewnie jak bym dostał rs i mając w moim przypadku SOV i takie tam od razu oddał bym jakiemuś noob charowi aby nie stracić. Miałem już raz taki przypadek i dobrze, że dałem mu aol bo do dp nie doszedł xD
co mogę jeszcze powiedzieć o filmie.. jak na war to spokojnie było trochę. Bardziej mi wpadają w oko takie ,,massacre'' jak aurea war ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() Nie każdy jest jebanym złodziejem i pierdolcem żeby zabierać komuś sca czy inne chujstwa.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam
Imię: enigmA
Poziom: 188
|
![]() @shokei
no wlasnie xD jeszcze z 2 dni temu ogladalem z 2-3 filmiki jak ujebali kolesia z rs spadl avenger softy etc i mu oddali wiec moze tu tez oddadza ![]() @topic ladnie ladnie ;>
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() @up oddali te softy itp bo inaczej by byli hunted-.-
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Lamusy nic mu nie oddali to jest Wojna ! wiecie wogole co to jest ? bo cos mi sie zdaje ze wielu zwas mimo tego ze ma wpisany 100lvl w danych to na tibi malo co sie zna.
A propos to Vajuka(ten co padl) to on i jego guildia juz raz przegrała wojne placili 12kk Teraz pojedyncze osoby maja 1kk do zaplacenia. jego eq na lunarze nie jest wcale takie drogie softy - 250k SCA- 400k mpa-200 itp Jesli chcecie film z najwiekszej ustawki na tym serwie to piszcie mi na priv. nie dam tego filmu na forum bo to juz jest stary film (2 miechy) Dla porownania tam bylo 40-0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Lidzbark Warmiński / Mexyk
Imię: Tajemniczy Kyrzanin
Profesja: Elder Druid
Poziom: 48+
Skille: 25
Poziom mag.: 43
|
![]() w której minucie spada full set?
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Sieradz
Poziom: 90
Skille: 85+/80+
|
![]() Cytuj:
Słuchaj dzieciaku gram w tibie 4,5 lata pamiętam jeszcze czasy gdzie gsy były kwadratowe ... i w całej karierze tibijskiej nie spotkałem się z takim złodziejstwem. Myślę że miałem szczęście z poznawaniem ludzi których jakiś tam pixel nie podniecał ich i nie uważali tego za rl life. Ostatnio edytowany przez Hell'Xiz - 18-10-2007 o 16:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Sluchaj dzieciaku to jest konto bekowe ja gram w tibie 5lat
Thief (zlodziej) polega na tym ze np wylozysz cos na ziemie podlatuje ktos i ci to kradnie (ta osoba jest nazywana thiefem) Jesli padniesz i ktos nieznajomy znajdzie twoje cialo to watpie w to ze ci odda loota. Jesli jest wojna to loota z ludzi zbiera kazdy i tam nie ma thiefa poniewaz ty go zabilies i co z niego poleci jest twoje to nie jest thief ! To jest to samo jak bys zabil demona i by ci wszystko z niego spadlo do takich rzeczy trzeba miec szczescie ! Zrozum to dzieciaku to jest Wojna ! Nie jakies zabawy z lootem Jesli chodzi o Vajuke to jest jednom z najbogatszych osob na Lunarze poniewaz posiada "Horned Helmet" mowi wam to cos? Jak by mu zalezalo na jego eq to dał by to jakiemus koledze na przytrzymanie jednak on zrobil co zrobil i nigdy tego nie odzyska na wojnie nie ma lizania dupy tak jak u was na serwach na noob lvlach, gdzie do kazdego wyzszego lvl piszecie hi i je*ane emtoki co zdanie. Zanim cos napiszecie to pomyslcie wogole o co chodzi a nie pier*** glupoty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Janikowo/Toruń
Imię: Messiayh
Świat: Inferna
![]() |
![]() @NedzaNigdySieNieSkonczy
Nie pisz o czyms o czym nie masz pojecia tumoku. To, ze Vajuka nosil Hored Helmet to nie znaczy, ze on byl jego. Poszukaj lepiej temat "Dear Lunara" na forum tibia.com i poczytaj oczywiscie jesli znasz angielski i umiesz czytac ze zrozumieniem (w co watpie patrzac na twoje posty) to MOZE bedziesz wiedzial co sie z nim stalo. Cytuj:
Jak juz mowilem "Dear Lunara" na tibia.com.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Poziom: 202
|
![]() zastanowcie sie co piszecie -.- macie wroga ktory np. wywalal was z expa, zabijal ze swoja ekipa, zabijal wam kumpli, to jak wam sie uda go zabic to mu jeszce loot oddacie? GRATULACJE DLA WAS
|
![]() |
![]() |