|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() Cóż coś mnie wzięło na zrobienie animacji ale że są już dwa takie tematy postanowiłem wprowadzić coś innego a mianowicie:
Rangi!Zależy od nich ile możemy mieć umiejętności oto tabelka 1)nowicjusz-1 umiejętność 2)średnio zaawansowany-2 umiejętności 3)zaawansowany-3 umiejętności 4)bardziej zaawansowany-4 umiejętności 5)Weteran-5 umiejętności 6)Mistrz Areny-6+ umiejętności Pokonany nie oznacza zabity! Jeśli nie pokonamy przeciwnika a mamy wyższą rangę niż nowicjusz spadamy rangę niżej. Jeśli wygramy mamy rangę wyżej. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PISAć UMIEJĘTNOŚCI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie jest 12 miejsc -Matioss(umiejętności: podział cienia ) -Godariel(Kalasanty)(umiejętności:Lot Smoka•przywołanie cienia) -Jir(umiejętności:teleportacja ) -Tochigo(SirSpeed)(umiejętności:"super hiper szypkie"chodzenie•a drugiej nie podał) -Arkan Karakan(umiejętności ![]() -Krolon(umiejętności:Efrytowe kule ) -Michoss(umiejętności:telekineza ) -Merion(umiejętności: ) -Norah(umiejętności:Krycie się w cieniach ) -Cloy(umiejętności: ) -Kashek(umiejętności ![]() -Blader(Yamashaki)(umiejętności: "ciencie śmierci) Przykładowa walka: Nowicjusz 1 Vs. Nowicjusz 2 ![]() Nowicjusz 1 Win! Ps.mało klatek bo to tylko na pokaz @Walki UWAGA!!!! Nowa walka będzie Godariel VS. Tochigo ale tylko pod warunkiem że ktoś skomentuje
http://yunosku.on.toribash.com/ kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek) Ostatnio edytowany przez Yuno Skumi - 06-11-2007 o 16:39. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: koło Wrocka
Stan: Niegrający
Imię: Royal Matis
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Skille: 6*/6*
Poziom mag.: 4
|
![]() Dopisz na liste mnie:
-Matioss jesli mam dac outfa to napisz
![]() ![]() ![]() And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away Kocham Harmonię: XXX[31]:moja stara to jebana kurwa 14:22 CM Isolan on Harmonia [2]: have fun xD |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Ladne i plynne ale wkurza mnie ten bialy blysk na koncu. Po drugie troche juz mnie to wkurza bo robicie te tematy z gifami na pokaz a potem ich nie konczycie -.-"
Rob dalej jak chcesz ale zaloze sie i tak ze temat dlugo nie potrzyma. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Mnie :<!!! Ale od razu jako miszcza ghy! Outfit jak coś to później.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() 1. Noooo następny temat z walkami -.T.
2. Bardzo ładne wykonanie jak już jest to niech będzie skończone. 3. Ja tam do następnej walki: Nick: Tochigo Out: jak dostane się to pw... Techniki: Kawarami no Jutsu(Gdy ktoś atakuje zamieniam się w kłode a sam jestem w ukryciu), przywołanie ptaka, no i wszystkie możliwe ciosy mieczem, bieganie z prędkością błyskawicy... @ PS Mnie do jednej z późniejszych walk bo muszę dokończyć out czyli w każdy ruch
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 18-10-2007 o 22:41. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Lokacja: WrOcŁaW
Imię: Arkan Karakan
Gildia: . . . . . .
Świat: Menera
Poziom: 91
Skille: 8*/7*
Poziom mag.: 7
|
![]() Dopisz na liste mnie:
-Arkan Karakan jesli mam dac outfa to napisz ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Dop[isz mnie
name- Krolon oufit; ![]() Poprawilem ![]() Umiejętność-Efrytowe kule XD Hej ! ja mam efrytowe kule a nie Michoss
Fake-.- wait Ostatnio edytowany przez Krolon - 19-10-2007 o 18:16. |
![]() |
![]() |
#10 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Michoss-Czarownik, tekekineta.
![]() Umiejętność: Telekineza (Wszystko wykonuje ta "Przezroczysta" postać) przykład: Przeciwnik rzuca nożem, ja wypuszczam "duszka" który chwyta ostrze w wbija je we wroga. Uwaga! Nie używam żadnej broni, jedynie tej przeciwnika. Ewentualnie biję pięściami, lub "duszek" rzuca czym popadnie.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imię: Mernion
Out: ![]() To jest włócznik (rzuca włóczniami <po rzucie wyjmuje kolejną włócznię...>, albo walczy z bliska) Umiejętność: Zwolnienie czasu (zwalnia czas - wszystko jest zwolnione, oprócz mnie <coś jak w Prince of Persia ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 19-10-2007 o 15:30. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() No to zgłaszam siebie.
Imie: Norah Profesja: Banditowy Assassin <czyt. Zabójca oraz Bandyta>(MapleStory plx) Umiejętności: Krycie się w cieniach, szybkie, prawie nie widoczne podwójne dźgnięcia za jednym razem, rzucanie shurikenów. ![]() A tutaj taki przykładzik tej niewidzialności nindżowej. ![]() No to tylko przykład a tak to postac jakby 'wychodzi' juz niewidzalna z tej chmurki. No i przykład jak MNIEJ WIĘCEJ to powinno wyglądać. ![]()
Ostatnio edytowany przez Norah - 20-10-2007 o 12:31. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Ahh, i te wszystkie tematy dzięki mojej inicjatywie, to bardzo dobrze.
Zgłaszam się, outa itp. dam pozniej.
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry ale nie dam outfita bo nie moge zrobic, mam łape w gipsie ;/
Jeśli mozesz to daj jakikolwiek outfit. Z góry dzieki
![]() ![]() ![]() And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away Kocham Harmonię: XXX[31]:moja stara to jebana kurwa 14:22 CM Isolan on Harmonia [2]: have fun xD |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() Ehh, może wypali
![]() ![]() Umiejętności: Trucizna (exevo gran mas pox itp. itd...) @Royal Matis Witaj w klubie, też mam gips ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Buszman - 19-10-2007 o 19:25. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za pozdroffka ^^ życze szybkiego powrotu do zdrówka.
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() A oto nowa walka!!!
![]() Godariel Win! Godariel awansuje na średnio zaawansowany speszjal fenks: dla KalasantegoX za pasek życia
http://yunosku.on.toribash.com/ kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek) Ostatnio edytowany przez Yuno Skumi - 19-10-2007 o 20:17. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Ładne ale za krótkie i Jir poruszał się w miejscu.