|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Żory => Osiny ;D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tukan pogromca sebka
Profesja: Knight
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 74
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Hiho
![]() Mam pytanko, jeśli np: miałem pacc'a i byłem zarejestrowany w mieście Ankrahmun, to po zakończeniu pacc'a itemki z domku zostaly wysłane do depo w Ank czy jakiegoś miasta dla free? bo ja nie grałem 1.5 miesiąca i zapomnialem spakowac domek ![]() Prosze o wypowiedzi doświadczonych graczy ![]() Z gory dzieki ! Pozdro 6oo ![]()
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Jeśli miałeś domek w Ankh to po utracie pacca itemki znajdują sie w tamtejszym depo. Jeśli dokupisz pacca i popłyniesz tam napewno je tam zastaniesz. Na następny raz szukaj bo o tym jest na stronce.
Ostatnio edytowany przez Voon - 19-10-2007 o 09:15. Powód: .:.:.:.:.:. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Żory => Osiny ;D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tukan pogromca sebka
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 74
Skille: 86/84
|
![]() przepraszam i dziekuje bardzo
![]() temat do usuniecia.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() Cytuj:
itemki ktore miales w DEPO w ankh chyba tam zostaly, a wszystkie itemy ktore byly w DOMKU ida do depo w thais(ty chyba tez zostales "przerejestrowany" {<- LoL ale slowo ![]() tak mi sie przynajmniej wydaje |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() @Tethi:
źle ci sie wydaje, nie wprowadzaj go w błąd. 1. Po utracie pacc'a zostajesz przejestrowany do miasta w którym byłeś mieszkańcem poprzednio (tylko faccowskie miasta). 2. Jeśli miałeś domek np. w LB i straciłeś pacca to itemki wędrują do DEPO W LB. 3. Itemki które miałeś w LB (depo) zostają tam (jeśli znowu kupisz pacc'a będzie mógł je tam odebrać) Jeśli czegoś nie rozumiesz lub uważasz inaczej to: http://forum.tibia.pl/search.php |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
|
![]() Drogi autorze tematu, pomijając odpowiedzi innych użytkowników mam do powiedzenia tylko to, że odpowiedź na to pytanie jest w jednym z FAQ'ów (z tego co pamiętam), a więc zanim założysz temat - szukaj!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() @wszyscy up ^^
Jesli masz domek w LB lub ank, lub gdzie indziej i kończy ci się pacc to itemki lecą do tego miasta do którego polazłeś wychodząc z rooka ^^ |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
|
![]() Cytuj:
Itemki leca do depo w miescie ktorego czescia jest domek -.-
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() 1) Jeśli domek jest w Ankrahmun, to po utracie pacca wszystkie rzeczy w tym domku zostają przeniesione do depo w Ankrahmun.
2) Wszelkie rzeczy w depach w miastach premmy, zostają tam gdzie były! Tzn. jeśli na edron miałeś 10k w depo, to po utracie pacc nie zostaje przeniesione tylko spoczywa w depo na edron! 3) Jeżeli przed końcem pacc nie zdążyłeś się przerejestrować na miasto facc, to pojawiasz się w temple Thais, chyba że w momencie utraty płatnego konta znajdujesz się na obszarach facc. Bez względu na to, gdzie byłeś zarejestrowany po wyjściu z rooka czy gdzie po raz ostatni się zarejestrowałeś przed pacc'em. |
![]() |