|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() Mam dylemat, chcialbym kupic komputer i znalazlem interesujaca oferte ( nie powiem za ile, bo chce abyscie sami ocenili JAKOS i CENE WG WAS tego sprzetu ) :
PŁYTA GŁÓWNA GIGABYTE GA-P35-S3L(PCI-Ex16,SATA2, USB2.0,SOUND 8-channel,LAN-1000,DDR2) PROCESOR INTEL CORE2 QUAD Q6600 (4x2.4ghz,fsb 1066mhz,cache 8mb) WENTYLATOR DO PROCESORA PAMIĘĆ RAM DDR2 4GB (4x1024mb 800mhz) DYSK TWARDY 400GB SATA2 NAGRYWARKA DVDx20 OBUDOWA TRACER XENO 450W (USB I AUDIO NA PRZODZIE OBUDOWY),WYŚWIETLACZ LCD !!!! KARTA GRAFICZNA GEFORCE 8600GT 512MB 128BIT TV,DVI KARTA MUZYCZNA ZINT. 8-CHANNEL KARTA SIECIOWA ZINT. 1000Mb Parametry sa jak dla mnie dosc imponujace jak na cene ( ja ja znam ) i chcialbym sie Was zapytac czy ten sprzedt nie ejst jakies lipnej firmy czy cos ;/ Prosze wypowiedzi doswiadoczonych graczy, albo tych co maja jakis zwiazek ze sprzetem itp
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć." ( Albert Schweitzer ) http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów ![]() www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() to jest kilka miesięcy mojej roboty...
wą do jakiegoś komputerowego forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 8600 do takiego sprzętu to grzech. Reszta jest niezła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() zasilacz KONIECZNIE do zmiany, ten codi to rosyjska luretka. Moze wytrzymac, a moze (co bardziej prawdopodobne) odejdzie do krainy wiecznego krzemu z wielkim hukiem i zabierajac ze soba reszte kompa.
Do tego jesli ma byc to komp do gier to karta slaba, nieproporcjonalna do reszty. Do tego z 512mb ramu co jest czysta strata kasy. Ram pewnie jakis no-name Buda z papierowego metalu, z beznadziejna wentylacja. Cena to jak na moje oko bedzie jakos tak: Proc ~1000 Plyta 400 Ram ~400-500 dysk 300 buda i "zasilacz" ~150 karta 500 W sumie gdzies ~3 tysiaki. +/- 200-300zl. Trafilem? ![]() A tak w ogole to idz na jakiesforum komputerowe napisz ile masz kasy i Ci cos sensownego zloza.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() LOL
![]()
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć." ( Albert Schweitzer ) http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów ![]() www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() mysle ze taki zestawik by byl najlepszy: Procesor : Intel Pentium Dual Core E2160 - 260 zł Płyta Główna : Galaxy nForce 650i Ultra - 290 zł Pamięć Ram : Goodram 2x1GB 800Mhz - 190 zł Karta Graficzna : Palit GeForce 8800GTS 640MB - 1259 zł Zasilacz : Modecom MC-400ATX 2.0 - 169 zł HDD : WD 320GB 16MB Cache AAKS - 275 zł Napęd : LG GSA-H54LRBB LightScribe - 120 zł RAZEM : 2563 zł Do tego przyzwoita buda: http://zenfist.pl/pID/1342.htm lub http://zenfist.pl/pID/376.htm Mozesz tez wziasc lepszy procesor (e4400, e6550) ale bedzie wtedy drozej. Zestaw ma mniej ramu i slabszy procesor, ale zato zdecydowanie mocniejsza karte. W grach sie bedzie na pewno o wiele lepiej sprawowal.A 4 rdzeni i 4gb ramu nie wykorzystasz jesli nie uzywasz programow typu 3d max. A forum to pclab.pl, purepc.pl. Tez zestaw jest wziety wlasnie z pclaba ![]()
![]() |
#7 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() Ja już nie wiem ? Czy ślepy czy ma problemy ze wzrokiem a może kurza ślepota ? "Aaa.. pujdziesz Ty to tego tematu" >>>> TUTAJ
|
![]() |
![]() |