|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam w mojej zakładce. Chciałem donieść na gracza "Ravuro The Bowman. Nie robił bym tego ale kradzież: bohów, Golden Armora, Vampaier shield, Knight Legsów icrown helmeta to chyba przeważający dowód na napisanie tej zakładki. Powiedział mi że jak mu
pokarze swoje eq to ta mi coś fajnego. Było to w jego domku. Wyłożyłem wszystkie itemy na ziemie a on nagle mnie z tam tond teleportował. Wszystkie itemy poszły ! Gracz znajduje się na serwerze Luminera. Mój nik to Pompa The Master. Jeśli Administrator tego forum ma możliwość banowania graczy to prosze o zbanowanie tamtego gracza. Jeśli znajdzie się dobroczyńca który odda mi te itemy to obiecuje że wynagrodzę go dobrymi itemami. PAMIĘTAJCIE: NIE WIERZCIE TAKIM LUDZIOM !!! ![]() ![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sczerze mówiąc, to sam sobie jesteś winien.Mogłeś nie kłaść tych itemów, a pozatym żaden admin nie ma prawa do banowania, to nie OTS, zresztą wątpie abyś miał takie dobre itemy na tym lvlu , więc nie pisz takich durnych tematów.