|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2007
|
![]() Część I pt. "Pewien dzień"
To mój 2 fake story ![]() Comment plax ;o ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- Odcinek II pt. "Niespodziewany obrót wydarzeń" już niedługo! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kamil00008888 - 25-10-2007 o 09:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @topic
fabula nie wciaga ... ale zapowiada sie na 6/10 aha i najwazniejsze .. wydaje mi sie ze to ots me. looknijcie w karczmie na stoly cos troche za rowno. no nic jesli to nie ots me to 6,4/10
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 23-10-2007 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Bardzo ładne. To nie OTS ME tak sądzę.Ładnie się zapowiada. Ale czemu orki. Ludzi nie możecie wymyślić np. Zjaw, duchów, straszne ptaszyska. A co z Minosami?, nie pamiętam kiedy je w fake widziałem a orci są głupie i brzydkie.
5/10 @ edit To na pewno nie oTS mE ponieważ ściany są źle wklejone a przy jedzeniu jest biała i czerwona kropka. @ down Twój post jest bez sensu. 300 orców to jedyny taki temat... -.T Więc resztę oceniaj normalnie, to nie jest zabawne... I jeszcze jedno fabuła 300 orców jest bardzo dobra...
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 23-10-2007 o 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() - Za mało błędów ortograficznych i językowych
- Na postaciach nie wydać efektu rozpikselowania - Zawiera wciągającą fabułę + Obecność orków > 3/10
Ostatnio edytowany przez <.< - 23-10-2007 o 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Up
Wyjdź plz @Topic Orlan bratem Laresa? Nie wiem czemu, ale mi się to nie podoba ![]() A Eddy'ego nie było w G, za to +. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2007
|
![]() Część II pt. "Niespodziewany obrót wydarzeń"
![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- Naspępna część już wkrótce! ![]() Ostatnio edytowany przez kamil00008888 - 25-10-2007 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Czym on wykul ten miecz?!
Napieprzał łapą? Hmmm ciekawe Surowa bryłka jakiegoś metalu ... bez osełki omg ... tym by nawet muchy nie zabił <chyba ze by ją zmiażdył> Wykonanie takie se nie podoba mi się 2/10
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() co ty myślisz że zrobienie miecza to takie "hop! siup!"?
to bardzo złożony i trudny proces, ktorego nie może zrobić pierwszy lepszy człowiek... Poza tym, fabuła też nie jest zbyt ciekawa, panuje w niej wielka pustka. Masz gwatantowane miejsce w pierwszej 10 najgorszych projektów tego miesiąca - za głupote!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 25-10-2007 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() HUaHuAHuahuahue...
Bóstwo/Demon "dziękuje" za ofiarę.
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Steal Archer
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 14
Skille: 65/54
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Moim zdaniem wykonanie jest ladne, dbale, ale fabula nie jest ciekawa, tak jak mowil ktos wczesniej, widacv ze grales duzo w gothika
![]() Z wykuciem miecza zdecydowanie przesadziles i te monologi w stylu "o! mlotek i zelazo, se wezne i se wykuje" sa glupie :/ Mysle ze moglbys zrobic jakis fake story z lepsza fabula, a jak masz problem z fabula to napisz do mnie ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Tia, i co jeszcze? Strażnik podpalił trupy w lokalu i jakimś cudem nie wybuchł pożar, demon "dizeeekkkkkuuuuujjjjjeee zzzzzzzaaaaa oofffffiiiiiaaaare (dziękuje za ofiarę)", facet miał tylko młot (powinien mieć przynajmniej kilka worków węgla, wszystkie narzędzia: młot, kowadło, to coś do ostrzenia jak się nazywało nie pamiętam) i w kilka minut zrobił miecz (normalnie wykuwanie go trwa miesiąc przynajmniej), i co jeszcze? Pewnie zaraz tym czymś zawojuje cały obóz a te wiedźmy mu pomogą? Weź wymyśl normalną fabułe a nie takie coś!
Lista błędów -fabuła -tylko Nadrill i Misza mogą robić orcowe fake'i ![]() -postacie nachodzą na napisy -miszyn ymposibl (mission impossible) z tym mieczem go go wykuł -strażnik normalnie, legalnie podpalił ciała w knajpie nie powodując pożaru. -ten bóg/demon dziękuje!?! +zbóje ![]() +mam okazję się rozpisać -rozciął kraty mieczem Ocena Przykro mi ale wyszło 0/10
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() No normalnie jak w zabawach 7-9 latków. Ty być ork , ja być wybraniec of the smok , a ty krasnolud. Ja umieć wykuć miecz samym młotem , uga buga! Z tym przecięciem krat też miszczowsko :/ 4/10 , bo nawet niezła grafika , uga buga!
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Stravengard
Profesja: Elite Knight
Gildia: Atari Crew
Świat: Pythera
Poziom: 40
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Dobre @Lesiu xD Heheeh xD
To Ci wyszło.... Nie no wiecie... Może to był demon pozytywka lub na baterię 1.5V ?! Hje hje, a gdzieś tu prąd był w średniowieczu... Aaa.... Nio w tych nio... snakach ^^ One przecież wołają Zzzzt PRĄD XD |
![]() |
![]() |