|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Alva Jerin,Elered
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom mag.: 25
|
![]() Jakies 3-4 miesiace temu miałem hacka (65 ek)na zwykłym komputerze
Potem kupiłem sobie laptopa i grałem pallkiem i teraz musze lapa sprzedac.A zeby dalej grac musze sie przezucic na stary komputer. Wywalilem jakies tam pliki ktore byly podejzane.Przeskanowalem komputer 3 albo 5 anty-vir one tez cos tam wywaliły. I teraz wpadłem na pomysł zeby stworzyc Goscia(nie administratora). I moje pytanie brzmi czy stworzenie goscia cos da( jeżeli w tamtych plikach ktorych wywaliłem nie było keyaa i nadal on jest na moiim komputerze)czy gosc cos da ? (format nie wchodzi w rachube,keyloger był(jest)na koncie administratora)
HaIl OlSzTyN 23:27 Bodzioo [150]: WALNE 23:27 Bodzioo [150]: GLOWA 23:27 Bodzioo [150]: W KLAWIATURE 23:27 Bodzioo [150]: ZOBACZE JAKI NAPIS WYJDZIE 23:27 Bodzioo [150]: YU7JY6 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Konto gościa Ci nic nie da, gdyż virek jest włączany razem z wszystkimi programami. Lepiej przeskanuj kompa Hijackiem i daj log
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ja bym się zwrócił na pomoc do Uthera92 na priv, slyszałem, że on się zna na tych gównach.
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo Linux, jak ktoś już przekonywał w jakimś artykule.
![]()