|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Bardzo proszę o odpowiedz, jestem trochę zdziwiony bo jeszcze 23.10 wszystko było w porządku, natomiast od wczoraj, kiedy nie było mnie na komputerze są lagi, albo i od dziśjaj, są nawet spore...
Wcześniej ich w ogóle nie miałem i było wszystko jak najbardziej okey... Może jest ktoś kto jest w stanie pomóc mi rozwiązać mój problem, i nie piszcie że to wina wirusów, jakiś innych rzeczy bo jak sobie przypominam nic ostatnio nie ściągałem, wszystko było dobrze jak grałem 23.10, natomiast dzisjaj patrze i nie wiem, ale lagi są ![]() Proszę o pomoc. Pozdro i dzięki wielkie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Serwer na którym grasz zlokalizowany jest w USA? No to masz już odpowiedź.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Unisław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Może to jest przyczyna ? http://forum.tibia.pl/showthread.php...92#post1711792
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przynajmniej jestem spokojny, że to nie ode mnie, zwłaszcza, że nic nie instalowałem podejrzanego, nie ściągałem, a jak dobrze pamiętam heh znowu 2 dni temu było wszystko w porządku, za nim to naprawią to pewnie poczekamy sobie z kilka dni...
Pozdro. Można zamknąć |
![]() |
![]() |