|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Lokacja: Kazordoon
Stan: Początkujący
Imię: Mirternlex
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 13
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Dziś chciałem za 3k kupić dragon shielda.Nikt nie chciał sprzedać więc z kanału trade skorzystałem.W pewnym momencie odezwał mi się pewien anglik i powiedział że sprzeda mi go za 3k jeśli mu wyśle parcel(bo mieszka w kazoo).Więc mu wysłąłem parcel z kasą i on mi powiedział że przyśle mi shielda lecz potem powiedział że kumpel który mu sprzedaje shielda chce jeszcze 2k więc wysłałem mu jeszcze 2k.Pużniej chciał kolejne 2k więc mu wysłałem.Potem pytał się o moje eq i zaproponował zamianę charów i prosił o moje passy.Powiedziałęm mu że nie chce 40lvl chara i powiedziałem że chce shielda ale on chciał moje konto haknąć i powiedziałem żeby mi kase oddał ale on powiedział bye i koniec.
Teraz chce na tego p********ego nooba zaraportować za kradzież.Powiedzcie jak to zrobić i jakie mam szanse w tej sprawie. PozDRo~
![]() |
#2 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() twoje szanse są zerowe.
Kradzież według Tibia Rules jest w 100% dozwolona i nic z tym nie zrobisz. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
|
![]() Żal.pl
Nie no trzeba byc debilem zeby zaplacic komus 3 razy a pozniej zczaic o co biega. Możesz spojrzeć w lustro i powiedzieć: jestem noobem. ![]() ______________________________________________ Nic nie da sie zrobić...
Ostatnio edytowany przez Nevir - 26-10-2007 o 12:56. |
![]() |