|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wiecznie Zapomniany
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 45
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam, mam dosyć nietypowe pytanie. Lubie sam robić questy i dlatego ciekaw jestem jaki lvl musze mieć, aby zsolować część Explorer's Society Quest, a dokładniej misje na Calassie.
Dodam, że chce póżniej zrobić misje na Frozen Trench i tam nieco poexpić, a do tego musze mieć zrobioną Calasse ![]() P.S. Czy istnieje duże ryzyko, że jak wejde po wode padne od razu od zlurowanych quar?? P.S.2 Czy knight może expić solo na Calassie?? Jak tak to na jakim lvlu?? Z góry dziękuje za sensowne odpowiedzi i przepraszam, za moją niewiedze. @down Chce tylko odblokować Calasse i Frozen Trench. Nie interesują mnie outfity. Massive water elementale i quara predatory z tego co wiem potrafią nieźle przyłożyć ;] Misje do "queen of the banshees" mam zrobione ![]()
"This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name." Ostatnio edytowany przez Mutilator - 26-10-2007 o 14:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Mythic Sniper
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 93/67
Poziom mag.: 20
|
![]() Witam , moim zdaniem zeby tam solo wejsc potrzebujesz ze 110 lvlu, ale i tak badzie hardcore
![]() ![]() ![]() misje do explorera raczej sam zrobisz ale jak bys chcial zrobic adona do orientala (mermaid comb) to solo nie wyczyscisz tego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Dasz radę, zejdzie sporo UH i mf i uważaj jak wyskoczą 2 mwe albo predatory bo combo sążne potrafią zaaplikować :>
Co do combo na początku to na wejściu są same mantassiny, więc nie bedzie wiekszego problemu ;p GL |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wiecznie Zapomniany
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 45
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Dlatego pytam o ryzyko "zlurowania" quar, a nie jakie są na wejściu. Widzę, że albo nazwa tematu nie zachęcająca, albo wszyscy co mogą powiedzieć coś na ten temat są zbyt zajęci aby pomóc ![]()
"This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name." Ostatnio edytowany przez Mutilator - 26-10-2007 o 21:36. |
|
![]() |
![]() |