|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Martwa owca
Profesja: Sorcerer
Gildia: Helish Squad
Świat: Askara
Poziom: 28
Skille: X/22
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Pewien użytkownik forum nakierował mnie na strone http://www.tibiacam.tv/. Czy jest to bezpieczna strona ?
Mam z niej filmik z rozszerzeniem .cam ? Zazwyczaj byly to rozszerzenia .rec. Bardzo Prosze o szybką odpowiedź |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Centrum
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 80+
Skille: 85+
|
![]() tak jest to bezpieczna strona z moim zdaniem lepszym programem do odtwarzania filmów niz tibia.cam. Naprawde polecam
![]() tyle ze aby nagrywac filmy trzeba wykupic wersje pro, niepamietam za ile... ale odtwarzanie super ![]() edit~ no i filmy sa z rozszerzeniem cam down: jezeli sciagasz filmy z z tej strony to wirusa napewno niezlapiesz ![]() ![]()
19:55 Mlody Wiilk [21]: ej a taifun w jakiej gildi jest?? Ostatnio edytowany przez FebroV - 27-10-2007 o 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() To normalna stronka z filmikami. Cam to ich normalne rozszerzenie, sami go zrobili. Otworzysz go TibiCamTV. Ale wydaje mi się że w Camie można łatwiej dodać wirusa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
|
![]() Tak, bezpieczna stronka. Gdyby było inaczej to ekipa z harmonii w tym MDW nie korzystali by z tego
![]() |
![]() |
![]() |