--> | --> |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() hmmm nie wiedzialem gdzie umiescici ten temat ale jednak umiescilem go tutaj. a wiec tak jakie skille powinienem miec knight na 13 lvlu.bo ja niewiem
trenowalem wczoraj 3 godziny i skoczylk mi tylko1 shield i 1 axe powie mi ktos jak to jest>? czy to tak wolno rosnie czy ja zle trenuje (mam skille 41/33) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() 1. Wg mnie źle trenisz (na temat treningu jest kilka tematów, wiec nie pytaj jak).
2. Nie ma ustalonych skilow na lvl, to zalezy tylko od Ciebie, jednakze ja (dawno temu gdy gralem ryckiem) na 10 lvl mialem 70\70 (trening czyni mistrza). 3. Jak na Twoj lvl polecam skile 45+/45+.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#3 |
Buuuuu
|
![]() 1. Temat o treningu byl
2. Skille sa indywidualna sprawa, jak za slabo walisz to albo kupujesz lepsza bron albo trenujesz 3. Mozna i miec skille 100/100 na 8 lvl (tylko po co?) 4. Temat zamkniety (do kasacji niedlugo).