|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Witajcie mam problemik na jedno z dwóch moich accontów zgubiłem r-keya a nowego na razie nie mam zamiaru kupować czy mogę go jakoś odzyskać? nie kupując nowego ?? po prostu zgubiłem kartkę z r-keyem w domu i chciałbym mieć nowy bo bezpieczeństwo musi być
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() 1.Pierwsze przekroczenie tibia rules
![]() 2.Trza kupić.
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() 1. właśnie ponoć nie... po prostu nie można grać na 2 na raz o.O
Co do problemu, tylko kupno nowego, sorry
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Witam zapoznałem się z poradnikiem w którym opisują co zrobić po haku i żeby odzyskać chara nie trzeba wykorzystywać r-keya (sprawdziłem na swoim charku) oczywiście nie zostałem teraz haknięty tylko próbowałem.Na maila dostałem jakiś confirmation keya czy coś podobnego i trzeba było wpisać w odpowiednie okienko na tibia.com i zmienili mi hasło więc po co jest r-key i co to jest ten confirmation key czy coś podobnego ??
|
![]() |
![]() |