![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak więc wiemy, że na Silverze stworzenie dobrej, silnej gildii wyłącznie z polskimi graczami jest rzeczą trudną do zrealizowania. Jednakże istnieją drobne, m.in. Blood Shaman King czy Paradise.
Ja chciałbym stworzyć jedną, dużą gildię ale potrzebuje Waszego wsparcia. Mianowicie nie chce sam o tym decydować, dlatego popytałem kilku polaków w tej sprawie, którzy jeśli jest taka możliwość, mogliby pomóc ją stworzyć. Może czas na zjednoczenie? Bo dla mnie wydaje się lepszy kontakt w ojczystym języku. Wtedy polacy będą bardziej zgrani i pomocni dla siebie nawzajem. Najpierw chciałbym zobaczyć Wasze komentarze na ten temat, ale proszę, żeby wszelkie rozmowy na ten temat działy się szybko i sprawnie. Gildia miałaby pro mniej więcej takie jak w FTPA, ale jak widać to i tak nie jest dobre dla wszystkich. Liczę na Was ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
@Btw Blood Shaman To zły przykład ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
nie sądze:> "Gildia miałaby pro mniej więcej takie jak w FTPA" nie sądze:> Moje zdanie na ten temat: Mysle ze jedna wielka polska guildia zamiast tych 2 co juz sa stworzone jest dobrym pomyslem... ale ja to bym myslal zeby pogadac z liderami tych 2 guildii ktore sa juz stworzone... zeby obie te guildie zostaly skasowane.. i wtedy na przyklad na forum czy wogole w tibii zrobic glosowanie/jakies wybory i wybrac 1 polaka ktory nadaje sie na lidera all polakow i godnych tego vickow... nom i wtedy invitnac all members z tych 2 guildii.. i reszte polakow ktorzy chcieli by dolaczyc.. nom i moze udalo by sie stworzyc 1 duza polska guildie ![]() PzDr |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Jak coś to dajcie mi znać na gg może wrócę do gry.
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pro się załatwi, a ty Kacperka znasz dobrze Deose, więc na msn możesz zawsze pogadać..
Nie róbcie mi takich komentarzy, że polacy sie nie potrafią złączyć. Bo nikt się nie odważył tego spróbować, może warto? |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Warto i trzeba spróbować. Ofc jutro będę gadał z odpowiednimi osobami, ale trzeba tu siły polaków, a nie gadania wkółko, że się nie uda...
![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() I BSK i Paradise to mialy byc guildie jednoczace all pl z tego co pamietam.. tylko ze chyba slabo zaplanowane troche ;/(ale nie pisz ze nikt nie probowal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() W Paradise jest sporo polakow 50+ ,i wciaz dochodza nowi, to nie lepiej by bylo dolaczyc do tej gildi?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, 1 część załatwiona:
23:13 Destroyer of Fury [83]: So, I'd like make guild with friends ofcourse 23:14 Ransoex [200]: hmm 23:18 Ransoex [200]: i and my rls friends go respect you |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Pan Doskonaly Tez tak myslalem.. tylko ze z drugiej strony napewno duzo osob pomysli ze czemu akurat Kalor Tald ma byc leaderem all pl.. ze sie nie nadaje itp.. I ze Paradise nie ma pro itp.. Mi sie wydaje ze to dobry pomysl jest zeby zaczac od usuniecia all polskich guildii i wtedy wybrac lidera i wymyslic nazwe itp.. nom nie wiem robcie jak chcecie.. ja odrazu mowie ze jesli zobacze ze to ma sens, ze guidlia napewno nei bedzie huntowana i ze nie bedzie to jakis shit to odrazu do niej dolacze ;> Edit: no chyba ze nie dostane do niej invita.. ;P |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() 23:32 Iro'nya [100]: ctba team ask me
23:32 Iro'nya [100]: before kill someone 23:32 Iro'nya [100]: ill tell them 23:32 Iro'nya [100]: the u are my friend 23:33 Iro'nya [100]: that* 23:33 Iro'nya [100]: and to respect ur guild ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oct 20 2007, 11:46:55 CEST Killed at Level 84 by Keunecke Br tak zawsze pier*ola a pozniej nie zawsze okazuje sie to do konca prawda ;/ |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() To sprawa zamknięta, miałem skulla, mój błąd, źle to załatwiłem. Keunecke robi się coraz większy pa, dla rl Iro podskakuje, więc może źle skończyć.
btw nie spamuj tak ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Kalor Tald
Profesja: Elder Druid
Gildia: Feel The Power
Poziom: 111
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Sądzę, że jest to dobry pomysł.
Aczkolwiek w mojej gildi jest aktualnie 44 osób. Cały czas dochodzą nowi ludzie... gildia się rozwija, przyszli członkowie od Huntera Gorna z gildi, z Blood Shamanów również. Przymierzam się do kupna Guild Halla, na Guild chacie rozmowa cały czas jest :>, jest to chyba najlepsza polska gildia ;P jeśli o takiej można mówić wogóle ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje zdanie jest takie zeby dolaczyc do Paradise, nie widze zastrzezen co do lidera, i inni chyba tez nie;p ,lidera bedzie mozna pozniej zmienic na gracza z najwyzszym lvl, ale i tak nie przyniesie to zadnych zmian wiec zostawil bym tak jak jest
![]() pozdro |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zero pojęcia o mocnej, sprawnej gildii..najlepiej od razu all evul polaków zaprosić i będzie spox -.-. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() napisz jasniej o co ci chodzi jak mozesz^^
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale nie tylko moja opinia jest tu wazna... temu napisalem ze moze wielu mowic ze ty sie nie nadajesz na lidera all pl. Nom a druga sprawa jest taka ze Guildia ktora stworzylby Destro miala by chyba troche wiecej respektu wsrod Br. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg o liderze się pomyśli jak będzie jednogłośna decyzja..dajcie temu pare dni, bo od razu ja nie chce, bo sie zaraz rozpadnie..dajcie troche czasu, dajcie mi się zorganizować.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym nie rozwiazywal Paradise, destro pisze o zalozeniu takiej gildi ktora juz praktycznie istnieje wiec po co zakladac ja 2 raz?tu jest wiekszosc pl z wysokimi lvl,wiec po co kombinowac, zeby byl inny lider?
|
![]() |