|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Ubiór.
Więc interesuje mnie jaki jest wasz styl ubierania się, czy dopasowujecie go do swojego gatunku muzycznego, a może macie jakieś swoje ulubione marki ubrań? A może ubierasz się zgodnie z modą? ![]() Każdy niech opisze swój ulubiony ciuch, koszulkę lub spodnie? A może macie zamiar sobie coś kupić? Zapraszam do Dyskusji! Re Down: Szukałem nie było ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Tiligus - 26-10-2004 o 16:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Taki temacik już był. Ale inaczej swormuowany i chyba na jakims prywatnym forze grupy, więc niech będzie.
Ja zazwyczaj noszę moje kochane wytarte, czarne trampko-adasie do gry w pilkę (na półówkach sznurowadeł). Do tego żinsy, jakiś mroczny sweterek lub bluza, żinsowa kurtka (z kolnierzem na sztorc :evu:l) i styka. A slucham metalu i dobrze mi z tym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Czapka: nie nosze, wolę kaptur
Bluza: Z kapturem i jakims fajnym napisikiem. Spodnie: Tylko nie hip-hopowe czy jak im tam- nie nawidzę, ubiram jakieś dobrze podrobione markowe spodnie. Buciki: nie ważne, ważne, że wygodne.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ehh..te spojżenia babci-kościelniaków jak wchodzę zaliczać różańce na czarno i w glanach^^ polecam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Fallen Angel
|
![]() Ja laze w sowich niesmiertelnych dzinsach, koluszlce Iron Maiden(tak, jestem maniakiem), i jakichs butach za 40 zlotych, lub trepach.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() luźna bluza z kapturem
luźne,szerokie spodnie jasne buty(adidasy) czapek nie nosze, tylko w zimę mi się podoba taki styl, ale z muzyką z którą kojaży się wszystkim ten ubiór jest gorzej ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 26-10-2004 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Spodnie: na dzień dzisiejszy Metoda, +/- takie:
http://skateshop.hip-hop.pl/data/img/1097071770_2.jpg Bluza: PNB szara Koszulka: BTL Brand ;-) Buty: Globe czarno-czerwone Czapka: jak już to taka straight old skool gangsta (poprostu taka zwykła czarna, na wszystkich zdjęciach w niej jestem :-)) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() Cytuj:
nom prawie jak ja ![]() ja na koszulke jeszcze zarzucam koszule flanelową czarną ;P no i teraz szukam koszulki Black Sabbath i AeroSmith ![]() Iron Maiden Rulez !!
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Hmmm... Myślę, że podam firmy - trudniej będzie mi opisać styl, a po firmie można sobie wyobrazić o co mi chodzi.
Czapka - OMG! Straszna! Nienawidzę czapek. Kaptur jeszcze do zniesienia. Jeśli chodzi o posiadanie to mam gdzieś jakąś granatową DIVERSE'a. Kurtka - czerwona w białe paski RESERVED. Wcześniej (jesień) chodziłem w czarnej z białymi paskami (pokrytwa ortalionem) z NEW-YORKERa. Taka lekko skate'owska ![]() Dziś byłem w czarnej bluzie z lekkiej bawełny RESERVED. Lubię też założyć grubsze, bawełniane koszulki (w takim stylu muszą być czerwone). Moja ulubiona to dośc ciasna firmy GEFFER. A jeśli chodzi o same koszulki to przede wszystkim czarne lub białe. Moje ulubione do duża, czarna koszulka z fajną grafiką i napisałem 'electro harmony' (bezfirmowa, kupiona przez internet) oraz jasna, ciasna z jakimś słoneczkiem z RESERVED. Spodnie (dziś) - lekko wypłowiałe, niebieskie, normalne dżinsy (nie jakieś szerokie worki), RESERVED. Lubię też założyć troszkę szersze, sportowe dżinsy DIVERSE'a. Zajeebiście mi się podobają ciemne (czarne, albo granatowe) dżinsy z lekkim efektem pobrudzenia żółtym kolorem. Buciki z dejszmana jakieś takie sportowo - niesportowe ![]()
Zapraszam na forum Sony Ericsson. Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 26-10-2004 o 17:27. Powód: 'kurkta' ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() na co dzien chodze w gajerku
a od swieta tez w gajerku chyba ze mam turniej to wtedy recznie szyte buciki recznie szyte nogawice z saczkiem koszula lniana koloru bialego kamizelka czerwono-czarna pasek skorzany dosc dlugi sakiewka (hehe raczej worek ![]() kapelusz a'la robin hood ale bez piorka a jak jest zimno to na to wszystko zakladam przeszywanice
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() najblizszy jest zimowy w opolu
mniej wiecej w polowie lutego ale do tego czasu zdobede juz nowy fullwypasny stroj ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() Ja tam zwykle nosze:
Czarna koszulka Metallici. Czarne trampeczki. Czarne jeansy. I... Ciemno niebieski polar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Jarosław
![]() |
![]() Steel helmet
Plate armor Plate legs Boots of Haste bp z UH ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Do nie dawna jescze skate styl(szerokie spodnie, bluzy, buty itd.) A teraz taki zwyczajny.
buty: Nike Cortez spodnie: jakies jeansy lekko poszerzone lub sztruksy bluzy: rozpinane bez kaptura czapka: czasem nosze z daszkiem, zazwyczaj wlosy na zela wiec nie potrzebuje ![]() koszulki: jakies tam zwykle, czasem z napisem rock z RESERVED, BIG STAR itd. pasek: z ciwekami A co do muzyki slucham glownie rocka, punka i czasami metalu.
![]() |
#17 |
Nieobecny.
|
![]() Od dołu:
Czarne glany (rascal) Czarne bojówki (chętniej)/brązowe bojówki (jak czarne są w praniu) Sakwa skórzana czarna (niedługo zamiast tego najpewniej rękojeść od miecza świetlnego) Koszulka: cała czarna/Iron Maiden "Brave new world" albo "Live after Death"/ Jesus inside Bluza/sweter: Metallica "Master of puppets"/Iron Maiden "Dance of Death" albo "Live After Death"/czarny golf/szaro-czarny sweter (ten jest odświętny) Czarny polar z naszywką Metallica - St. Anger Krzyż na brązowym rzemyku (nie odwrócony, normalny, sataniści waleni) Plecak na jedno ramie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jakaś bluza
Jakieś dżinsy (niebieskie) Sztruksowe buty lub niebiesko - białe trampki A tak BTW ostatnio n3miego niewidziałem na forum ;/ co się stało? Nie bede offtopikowal: sesja plx? <---- dobra dobra ![]() Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 26-10-2004 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() no wiec:
buty - adidasy z ccc albo glany rangersy ![]() spodnie - czarne sztruksy (troche za szerokie ale trudno ![]() koszulki - zwykle roznokolorowe albo czarne Metallicy ![]() bluzy - czarne Iron Maiden i Metallicy, niedlugo mam zamiar se kupic z Mr. Death ![]() czapki - zadne ![]() polecam www.rockmetalshop.pl ![]() http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=326 http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=120 http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=638 http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=1454 (w mojej jest jeszcze bonus w postaci plomieni na rekawach ![]() http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=3335 nie ma tam linka do dwoch rzeczy niestety ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Czarne sztruksy, czarna podkoszulka Metallica/Iron Maiden/Sepultura/Cokolwiek innego, ciemno-zgnilo-zielona koszula... Buty, czarne adidasy ew. takiegoz koloru glany~
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |