|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Otoz przegladalem sobie aukcje na allego, cos mnie podkusilo zeby napisac w szukaj "Tibia" i znalazlem:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33744348 Ciekawe, czyz nie? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Stawiam moje bohy ze tam Keylogger bedzie
"Za stosowanie tego programu można dostać bana ale raczej jest on nie do wykrycia sam stosuje i moi znajomi i nikomu jeczze nic nie zrobli" hmm czy mozna napisac do gosci z allego z uzasadniem czemu i oni zdejma oferte tego pacana? nie wiem nawet jak to u nich na allegro działa bo nigdy nie kozystałem. ale im szybciej to zdejma tym lepiej. bezczelny baran
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ten gość jest żałosny a ci co od niego to kupują jeszcze gorsi . Moim zdaniem jest to aukcja grzecznościowa.
To Tibia proxy daje PACCa nie wiedziałem ![]() Cytuj:
There is no emotion , there is peace. There is no ignorance , there is knowledge. There is no passion , there is serenity. There is no death , there is the Force. Ostatnio edytowany przez The_FaLLen - 26-10-2004 o 18:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja często zaglądam na allegro w poszukiwaniu tibii. Kupic mozna wszystko, pacc, postaci high lev, chatki, nawet poszczegolne itemy. Ostatnio widzialem kolesia, ktory oferuje platynki za zlotowki
![]() Polewa z takich ludzi nieziemska. Najlepsze to, że cena itemu to np 3zł za cromn helmet, a koszta przeley to jakies +4zł ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ja nie wiem co chcecie od Allegro. Akurat ta aukcja z tematu jest smieszna i tragiczna, ale sam mam zamiar wystawic tam swoja postac.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ten koleś ma już 4 klientów 0_o
![]() |
#7 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja zawsze kupuje pacca na allegro (od 1 zaufanej osoby) bule 100 zeta ale jest i jakosc i przyjemniosc z gry........
jestem happy ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
![]() |
![]() Cytuj:
PS. To mi podsunęło pomysł do mojego artykułu.
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 26-10-2004 o 19:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Advertising content which is not related to the game or offering Tibia items for real money. MORE: Please understand that trades or offers which are not related to Tibia are completely out of place in the game or on the boards. This includes for example advertising other games, offering to trade items from another game for Tibia items and advertising real life goods and brands. We do not want anyone using the channels or boards of Tibia to sell, e.g., his mobile phone or computer. Also, do not advertise or request trades of Tibia items for real money. You should try to earn your in-game possessions rather than purchasing it for real money. Besides, there is always the risk to get scammed. This scamming is especially wide-spread among players who offer to buy a Premium Account for you if you pay them items or money in the game. In a large number of cases, this leads to problems which we cannot assist you with. This is why you should never accept such offers and follow the rules for your own safety. Cos dodać? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() mój kolega na kafeji kupił od gościa dragon hammer za 2zł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() "ten program został stworzony przez mojego kuzyna i jego kolegów z Canady!!! A ja w porozumieniu z nim sprzedaje ten program. " Bueheheh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() [quote=Sir Patologia]Nabawiłem się ale pora na kontre czyli zgłoszenie tego kola do Allegro. Co już zrobiłem. Powodzenia.[quote]
Z tym może byś problem, bo aukcja nie łamie zasad allegro. A napewno nikomu z allegro nie będzie się chciało czytzć wielu stron regulaminu gry tibia. Niestety - ten portal aukcyjny nie wprowadził komentarzy do zgłoszenia łamania zasad - nie mogę poinformować ichdlaczego ta aukcja to oszustwo. Ale myślę, że jak każdy z naszego forum zgłosi tą aukcję to może ktoś z ich pracowników zrozumie, że coś jest nie w porządku ![]()
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 26-10-2004 o 21:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Na allegro mozna duzo "ciekawych" ogloszen znalesc
![]() Ostatnio widzialem ze Karwa sprzedaje postac...za 3 tys zl ![]() Co do "fri pac" to raczej keylogger;p. @Khan Nie masz przesylki, bo wysylasz mu na konto a on daje Ci to na konto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nikt ważny
|
![]() heh allegro
![]() też tam czsami aglądam żeby się pośmiać. Kiedyś wyliczyłem, że moją postać wrtaz zitemami mógłbym tam sprzedać za ~1000zł+++ i powiedziałem o tym kolesiom z podwórka- tak dla beki. I teraz jak wpadają do mnie na chate to mi ciągle dupe trują żebym sprzedał postać. Tylko, że ja po pierwsze prędzej wyrzuce z pamieci moj acc nr kiedy mi sie gra znudzi niż sprzedam postać. Potem wychodza takie kfiatki z gatunku Soda Popinski ![]() co do samego Allegro, to dlaczego do diaska nikt tam nie sprzedaje Nikii 6500??! wszystkie inne telefony są w takich ilościach, ze głowa mała ale jak ja chcę jakiś konkretny model to tylko kilka akcesorii do niego jest ![]() P.S. nie znam się na kodeksie karnym ale czy prawo nie zabrania rozpowszechniani hackujących programów? to mniej więcej to samo zło co wypuszczanie w sieć wirusów a za to mogą człowieka ścigać chocby na sam koniec świata ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() re: up
to tak jak z hackiem, dopóki to nie będzie konto pacc spersonalizowane, to takie zwykłe facc nie stanowi żadnej prawnej wartości Ostatnio edytowany przez p.l - 27-10-2004 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro (numer 33744348)
----------------------------------------------------------------------- Jak dla mnie miła niespodzianka ![]() |
![]() |
![]() |