![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Film przedstawia 2 części z pekowania na świecie Thoria zapraszam do oglądania.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33186 http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33188 2ga część działa się 4-5h po pierwszej miłego oglądania. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
|
![]() Strata czasu 2 noobki biegają przez 45 min i zabijają jakieś 12 lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() @up
ty za spoil, teraz nie muszę tracić czasu, żeby ściągać to i oglądać ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() 1st film:
Fajnie zabiliście afkerów i loot, nawet, nawet ;D Kilka ładnych fragów weszło ;P Zaraz dam edita z 2 filmu @edit Cytuj:
Cytuj:
![]() Za chwile dam edita z dalszej części ;P Za chwile: Cytuj:
@Edit Ogólnie pk udane. Jak na swoje levele to niezle levele pozabijaliscie ;D Mieliscie trochę farta ;D Loocik tez niezły szczególnie ta tarcza z 18 kina ;D Ostatnio edytowany przez Tibia6669 - 01-11-2007 o 23:12. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() @sebito
Nabijacz, widać, że nawet nie obejrzałeś filmiku. Spójrz na nasze lvl'e i mój skill. @Amek Nie chcesz nie oglądaj, mogłeś mu to napisać na Pw.Już nie mówie, że spoiler jest fałszywy. @up Dzięki za obiektywny koment, ciężko było dorwać kogoś z takim skilem. Jeżeli ktoś obejrzał, niech skomentuje wszystkie opinie mile widziane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() Ja oglądałem i fajne momenty były np: jak ktoś tam przyszedł sie odegrać na was za zabicie kogoś a wy im daliście rade i oni uciekali warto obejrzeć oraz ten najt kozak ładnie to wyszło.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Nom, z knightem była ładna akcja ;D
Ładnie uciekłeś kilka razy z paszczy smoka na red hp ;D Więcej takich filmów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() To w tej bajce były smoki : o ?
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2007
Lokacja: N(I)oob Land
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nioob Jakich Malo
Świat: Empera
|
![]() Pierwszy film się nie włącza =\
a drugi : 15:48 You lose 45 hitpoints due to an attack by Palmeru. pff, jakby odrazu zaczął bić to jescze jakieś szanse by miał.. 3 frag nice (35 knight) za to loot ... ![]() z 18 knighta fajny loocik =p @edit : k już działa, nice loot z tych kolesi co na afku skilowali xD
Ostatnio edytowany przez Nioob - 02-11-2007 o 17:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Oo sarcuss ładne Pk
![]() Co do lootu to piękny ![]() To co teraz będziesz grać na Xantera? |
![]() |