|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Było pełno poradników!!!
Reported/temat do zamknięcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() To zależy.
Moim zdaniem, powinno to wyglądać tak: 15 lvl - 50/30 20 lvl - 60/40 25 lvl - 65/45 30 lvl - 70/50 35 lvl - 75/55 40 lvl - 80/60 itp.... Pozdrawiam Cyber Mech ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Hmmm... Zastanówmy się. Co by ci tu poradzić. o.o O już wiem przestańgraćw Tibie albo użyj magicznej opcji szukaj.Doświadczony graczu. I nie rób se jaj z mojego tematu.-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Korzytając z okazjii chciałbym spytać o jedną irytującą rzecz, o lagi nie tworząc nowego, zbędnego tematu.
Nie wiem dlaczego, ale dzisjaj, tzn. od 13 godziny dostałem takiego kicka, że do tej pory jeżeli wbiję na serva to będzie nielada wyczyn. Do tej pory można było pograć sobie w spokoju, lecz były tego typu problemy wcześniej i jak wiemy jest to wina Cipsoft'u, który walczy z problemami związanymi z atakiem DDoS. Mam internet w Multimedii 1Mb/s, moi kumple tak samo z tego samego miasta mają lagi/kicki, problemy z zalogowaniem się i ten sam internet, jeden 512Kb/s, drugi to co ja. Nie wiem, ale to troche dziwne, bo jak pamiętam tamte freezy,kicki zaczęły się gdzieś w zeszłym tygodniu, dokładnie w środe, postanowiłem wbić na kompa, zagrać w tibie, a tu taki zonk -> lagi :/ Zdziwiłem się, od razu pomyślałem że problem leży po stronie mego neta, lecz po jakimś czasie na stronie głównej www.tibia.pl ujrzałem artykuł "DDoS". Ulżyło mi. Od tamtej pory mam problemy czy to z zalogowaniem się, kickami, lagami, czym kolwiek, ale są momenty gdzie mogę pograć w spokoju z godzine bądż dwie bez najmniejszego zgrzytu. PS. Sam nie mam zamiaru tworzyć zbędnych tematów i pisać takich bzdurnych postów, ale jestem już na skraju wytrzymałości, bo usłyszałem od kolesia na jednym z forum, że coś się sypie z Multimedią. Troche to bzdurne, jakiś zbieg okoliczności, w tym samym momencie kiedy są lagi, Multimedia ma problemy i atak DDoS? Nie wierze. Czekam na odpowiedż i pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Cyber Mech - 03-11-2007 o 18:37. |
![]() |
![]() |