![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Świat: Kiedyś refugia
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam. MAM pytanko otoz mam zamiar zrobić 2 szabelkę do asasin outfita i czy wie ktos czy ciezko zdobyc ten pierścień, mianowicie jak zadko pojawia sie mino dropiacy ten przedmiot
wiec 2 pytanko, otoz czy potwor ten jest silny, jakie hity wlai i na jakim lvl pallem mozna go pokonac
No więc...kim jesteś ty? ...Tej siły cząstką drobną, CO zawsze złego chce i zawsze sprawia dobro. Ostatnio edytowany przez HELPER - 04-11-2007 o 21:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Respi się tak jak każdy boss. Nie wiadomo czy się respi rzadko czy często. Po prostu przypadek ;] Aha... Chyba zapomniałem dodać że potworem dropiącym ten item jest: The Horned Fox i pojawia się w Kopalniach Minotaurów w Kazz ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Sardynka
Profesja: Druid
Gildia: Ruthless Warriors
Świat: Shivera
Poziom: 41
Skille: --/24
Poziom mag.: 43
|
![]() Na Shiverze cena waha się od 500k-800k, więc kosztuje sporo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Na to drugie pytanie: Łapka ~100, Z bolców wali tak średnio 20. Jeszcze przywołuje mino wszelkiej maści. Pokonasz go na tak ~30 lvlu z GFB ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() nie oplaca sie tego kupowac lepiej pujsc tam jakims charem ( nie glownym ) , tak okolo 30 lv pusc na sama gore gdzie respia sie dwa mino archery i co dzienie logowac sie i patrzec sie czy nie ma foxa . Jak jest to idziesz main charem i masz nose ring ; [