|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Stracilem wene do robienia "Bitwy pod Evelance". Tym razem zaczelem nowy fake. Zreszta zobaczcie sami ;]
Od razu jest part 1 KAMCIC! @All down Fabula sie rozkreci spokojnie... Tylko na poczatku jest taka dupna ;] Wybraniec... Wiem ze to jak super hero brzmi ale wcale tak nie jest ;[ Hmmm.... Ocena od Emo 8/10 no no... Biore sie od razu za Part II! Spodziewajcie sie go najpozniej za 5 dni. Chyba ze cos mi wypadnie :[
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 03-11-2007 o 22:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() ciekawe jak długo będziesz miał wenę do robienia tego fake...
ale ogólnie ładna sklejka, "nawalone" w lesie i to jest fajne ale fabuła sie lipna zapowiada.. no ale rób dalej |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 5/10
Nudne Ładna sklejka, ale fabuła x/... @edit + za bohatera Rzadko się spotyka bohatera szczura
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 03-11-2007 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Wiesz, że ani szczur, na pewno nie osa czy tam pająk przeżyłyby tak blisko lawy.
Pomysł dobry, bo chyba nikt na to jeszcze nie wpadł, ale wykonanie. <jak przeczytałem tytuł to myślałem, że będą Scaveni.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Fajny fejć xD
dam ci 9/10, bo troche nudnawe ;p
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() + szczury,pająki i waspy podbijają świat!!111 tego jeszcze chyba nie było..
+ może się ciekawie zapowiadać + ładnie sklejone - fabuła - ogólnie nie wiadomo w jakich realiach to jest (rat mówi że dobiero się pojawił czyli zrespił czy coś , a po chwili świat fantasty..) - nie bardzo rozumne 6,5/10 na początek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mialem pomyslu jak to zrobic.
@Michoss Nie wspierasz mnie... @Emo Rozwaliles mnie tym textem xD @Sir Speed Wiem ze nudne bo to prolog XD @Topic KOMCIC!!!! Nie chce umieszczac nastepnej czesci na drugiej stronie XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Hm, nowość. Robale i gryzonie jako główni bohaterowie...
Fake zrobiony całkiem nieźle(nie licząc beznadziejnego zachodu słońca). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() :[ !Malo komentow! ]:
Ale dam ten part ze wzgledu na to ze fake spadl na 2 STRONE!!! :[! Michoss! Poszczuj ich preclem! MUSZA KOMETOWAC! Wohoho! O wilku mowa! Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 2, gości: 0) Szlaja, Michoss @Down Orog A ty byc Kali zeby ty mowic "Niewiadomo co robic"?
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 06-11-2007 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Komce komce
No, bardzo fajny i oryginalny fake. Postarałeś się, nie dałeś że, np. jeden troll pokonuje 666 smoków i to jest fajne. Chyba po raz pierwszy ktoś dał taki fake. Nie wiem czego można więcej chcieć... Ocena 10/10 Michoss@ :< ;< Jak Precel zechce zjeść mój mózg to się rozczaruje, bo gdy rozwali czaszkę, przekona się że nic tam nie ma :> ![]() Off topic@ Jak ktoś zna Verka to niech mu powie że nudno tu bez niego!
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() Przez połowe parta nie wiadomo co robić , więcej urozmaicenia w tym lesie a nie to samo w kółko , 7/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() 9/10
za ten zachód słońca rób więcej bo jest ciekawe
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Profesja: Rookstayer
|
![]() Zajebiaszcze, tylko ten szczur taki mały i się gubię zanim go znajdę. LUDZISKA KOMCIC!!!!111oneoneone
9/10
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Krzysiu909
Na większosci ss szczur jest tam gdzie text ;] @Up Hate nick! Its suxed fucker! Wiesz jak to wyglada przy takich stworkach malych? XD @Topic Nastepny part dam na 4 stronie... KOMCIC! Przez jakies noobowate paski w 3 dni maja juz 5 stron kometow a moj fake przez ponad tydzien ma dopiero 2... NO LUDZIE! Chociaz napiszcie jak uwazacie "fof ale super 666/10!111" albo "omg ale rzal nie ma nickuf 0/666!111111onejedenraz |
![]() |
![]() |