|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Na wstępie, chce powiedzić, że zrobinie fake jest naprwde ciężką pracą i mam nadzieje że docenicie starania wszystkich fake-wiczów !!!
A więc tak: Fionek urodził się i trafił na Rooka, niestety jego podróż przez życie na tej wyspie była niezwkle utrudniona przez GM-ów [ co chwile go banowali ]. Wyszedł z Newbie Island dopiero po miesiącu i całe swoje życie postanowił poświęcić na szkodzenie GM-mom.To znaczy postanowił się mścić za wszelką cene. Tutaj mam jak Fionek trafia na Maina: ![]() Dalej Fionek postanowił trochę pozwiedzać miasto i przy okazji pośpiewać...: ![]() Niestety wredny GM dopadł swoją następną ofiare, tutaj go fiskał. Nie nie ukryje się przed GM-mem. To czwana bestia: ![]() I wreszcie Fionek zdobył się na odwage to był jego pierwszy ktok w strone robieniu zła GM-mon[ w międzyczasie GM zrobił co doniego należało ]. Kiedy GM był odwrócony Fionek...: ![]() Co się dalej stało ? Jeśli jesteście ciekawi musicie poczekać. Zrobie dalszą wersje tylko musićie mi powiedzieć szczerze czy się wam podoba. Jak tak to zrobie. Jak nie to Mody niech skasują ten temat. ![]() edit@: wyświetla się wam 3 obrazek ? Ostatnio edytowany przez fil0nson - 27-10-2004 o 20:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Łał, ale fajne!
![]() Rób dalesze przygody Fionka! Fionek rulez! (Ziomex rox ![]() A trzeci obrazek nie chce się do końca wczytać ;/
http://kevan.org/brain.cgi?Dark%20Pally Kliknij tu, aby zobaczyć najlepszy fake na świecie ![]() http://tinypic.com/be5wm DREWNO PLX Mój Blog http://darkpally.blog.onet.pl Ostatnio edytowany przez Dark Pally - 21-12-2004 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() no spoko, podoba mi sie
rób szybko dalsze przygody fionka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Fajne fajne
![]() ![]() Odp. brzmi ... NIE WIDZE TEGO OBRAZKA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie Widac 3 obrazka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() fajne tylko szkoda że nie skończone
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Fajne, podoba mi się, ale 3 obrazka nie widać;/ ale jest cool!
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Jest ok tylko zrób coś z tym 3 obrazkiem. Niecierpliwie czekam na następne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Super!
Jak zrobisz wiecej skomentuje ![]() ![]() Czekam na inne... Dark pally rl friend blach (nOOb) hehe. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Bardzo ładne.
Ciekawa fabuła. Czekamy na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Internet
![]() |
![]() JAKI WYPAS
![]() ![]() ![]() FIONEK ROX EDIT: O KURDE COŚ MI SIE ZWALIŁO I MYŚLALEM ŻE TAMTO NIE DOSZŁO... ![]() ![]() NO BAN PLX - BR ? Ostatnio edytowany przez _DoDo_ - 27-10-2004 o 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Internet
![]() |
![]() Wypas dawno się tak nie uśmiałem
![]() Rób następne plx ![]() Master Fionek RuleZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Płock
![]() |
![]() @up
po co 2 posty naraz? I wyłącz CaPs LoCka ![]() Cytuj:
![]() Zresztą i tak ma już bana xD
http://kevan.org/brain.cgi?Dark%20Pally Kliknij tu, aby zobaczyć najlepszy fake na świecie ![]() http://tinypic.com/be5wm DREWNO PLX Mój Blog http://darkpally.blog.onet.pl Ostatnio edytowany przez Dark Pally - 10-01-2005 o 15:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Screeny ładne, ale są ZA_DUŻE!! 756KB na obrazek, i to jeszcze z takiego wolnego serwera (lycos) to makabra - 5 minut może się ładować... zmniejszaj je troche (np. 640x480 spokojnie się zmieści w 200KB, a dalej będzie czytelne co postacie mówią itp.)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Dobra wiadomo, że trzeciego niewidać(u mnie połowa górna) więc juz niepisać.
@fake Bardzo git ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
![]() |
![]() świetnie zrobione...ale mam pewną sugestię... niech w 2 części będzie walka gm z naszym bochaterem więcej walki...!!!!! a będzie wieli git
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po prostu super fake!! Gratz
![]() Trzeci obrazek wyswietla mi sie w polowie ![]() Czekam na wiecej ![]() ![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ab'Dendriel
|
![]() Świetne fake'i. Plz rób dalej przygody Fionka
PS. Czekam z niecierpliwością ![]() |
![]() |
![]() |