|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Który świat non-pvp jest najtańszy? | |||
Candia |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 52.38% |
Menera |
3 | 14.29% |
Nerana |
7 | 33.33% |
Głosujących: 21. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Sosnowiec, oczywiście!
Imię: Mort Danvivka
Profesja: Knight
Świat: Lunara
![]() |
![]() Planuję przenieść się na świat Non-Pvp, ale zależy mi żeby było tanio, bardzo tanio. Więc pytanie do was!
Który świat non-pvp jest najtańszy?! Proszę o rozsądne uzasadnianie swoich wyborów w tym temacie! Moderatorów i Administratorów proszę o nie usuwanie! Jeżeli pominąłem jakiś świat piszcie posty!
Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien Ostatnio edytowany przez *Tolek* - 04-11-2007 o 20:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() a Secury nie laska dodac do listy??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Tak, tak, zwłaszcza, że mamy 15 liczników postów, nie? Kretyn żeś i tyle.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Succo of Refugia
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: Hacked.
Poziom mag.: 55
|
![]() Dziwne ze Refugii tu nie ma, za tanio tam ;]
Abstrachując od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu adekwatnie jestem gotów pokusić sie stwierdzeniem ze , percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą,ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co nie koliduje z moja wysublinowaną wiedzą na każdy temat , biorąc pod uwagę aspekty tej kwestii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Gdzie Astera , Gdzie !!
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wypiszcie mi wszystkie światy non-pvp.
Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A co my usługa telekomunikacyjna? Nie wybieraj najtańszych, bo puzniej z wyższym lvlem będziesz miał przesrane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Harmonia <3znaki>
Next please... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nargan
Gildia: Rat Busters
Świat: Nerana
Poziom: 42
Skille: 74/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Szczerze, to nie znam cen na światach non-pvp, ani nie potrafię ich wszystkich wymienić...
Jednak na non-pvp jest full nobów, co trzecia osoba zabija twoje potwory i nie da się expić - ze skillowaniem to samo oczywiście. Graj na pvp, tam przynajmniej Tobą bez powodu nie pomiatają... Non-pvp według mnie sux, ale nie o tym dyskusja, więc proszę nie zaśmiecać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: +90
|
![]() Cytuj:
![]() Na pvp jesli tylko ktos ma wyższy lvl od ciebie to nie dość że jak tylko wejdziesz na zajete expowisko to juz cie straszą i obrzucają epitetami , a poza tym ledwo gdzieś sie ruszysz to cie zabijają. Mialem postaci na pvp ale dochodzilem do kilkunastego poziomu max, a zajmowalo mi to dwa razy tyle czasu co na non-pvp (co chwile trafialem na jakiegos pk ![]() ![]() Ilośc graczy on line tez mi jakos za bardzo nie przeszkadza bo gram zazwyczaj okolo 12-16 wiec w usa i brazylii jest ok5-6godzin do tylu, a jednak nie za duzo ludzi gra rano. To sie troche rozpisalem ale takie jest moje zdanie i takie mam doświadczenia. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() No ja oczywiście proponuje Securę
![]() Ale możesz też zobaczyć Harmonię ![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |