|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Witam. Mam takie pytanie czy dam rade na lizardach
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() nie dasz sobie rady
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Nadarzyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruby Swordfighter
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 10
Skille: 44/42
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Dasz rade Dasz ja przed upem expilem takim samym knightem tylko ze 73/73 5 mlvl wez 5 bp manasow i 1 bp uh na wszelki wypadek jezeli wybierasz sie na dluzszy hunt
20:54 Adi Healer [54]: chyba ma morde jak tarzan na lianie Secur 22:00:16 wydarzenia z furory Yahooo Secur napisal zdanie z małej litery ! uwierzcie mi naprawde trudno go zlapać |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Dasz ale na samych templarach i sentinelach, jak zobaczysz snakecharmera to odluruj, zabij i dalej nie idz bo umrzesz xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() J/w Snakemachera nie radzę gonić, bo to się może źle skończyć
![]() Ale na Sentinentalach i Templarach czemu nie ![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ja expilem 38 knightem z 77/77 skillem i dawalem rady , a co do twojego knighta to dasz rady bez waste,bedzie trzeba targac loota i jak zobaczysz snackehamera to odrazu dawaj utani hur i lej go na max atak. Ja chodzilem z uhami i obsidian knifem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
j/w, zeby EXPIC knightem na lizardach trzeba miec 60 lvl
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |