|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Po przeczytaniu wielu dennych fake'ów gdzie glówny wygrywa ze złem oraz po znacznym sukcesie Precla oraz Zygmusia (pozdro) wrzucam swojego paskowca. Jakoże pomysłów jest już 9 temat będe stale uzupełniał. Jeśli masz zamiar napisać coś głupiego sprawdź czy fake jest poprawie wykonany i czy nie narusza regulaminu.
FeRdek Bohaterzy: - ![]() - ![]() ![]() - [bez zdjęcia] - Pani Trawa - jej chyba nikomu nie trzeba przedstawiać, pojawia sie tylko gościnnie w 1 odcinku FaKe start: Part1: http://img77.imageshack.us/img77/815...kfake01dp6.png Part2: http://img208.imageshack.us/img208/7...kfake02ju1.png Part3: http://img103.imageshack.us/img103/6...kfake03ee5.png __________________________ @Michoss To było niemożliwe ponieważ takowego nie posiadam Pamiętaj że węże są zdradliwe ';..;' Ostatnio edytowany przez Voon - 13-11-2007 o 13:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
|
![]() Nice Nice
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Znaczny sukces tamtych fake'ów był bo był na nie popyt. Teraz one go zaspokoiły i na złość jak czegoś chcemy to tego nie ma, jak się pojawia to hurtowo. Co do fake:niezbyt orginalny, nudny, nudny, nudny. Na razie bez oceny.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() I pomyśleć, że ja przez pewien okres czasu chciałem, żeby ktoś zrobił fake'a paskowego, a teraz to hurtem leci...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() mogłeś sie bardziej postarać nie oceniam
@up :< my nie wyżre Kalasantyx wie czemu :> :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() 10/10 heheh zarąbiste! Lepsze od szmacianych 300 orcuw , i tego precla(połowa tego działu ma zryte poczucie humoru,więc pomińmy tne fakt że go lubią), a z Zygmusiem jesteś remis!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Pozytywnie komentujący:
Dzięki @Ci którym sie nie podoba: - jest za mało wciągający? - a widziałeś dowcip/skecz który wciąga? - nuda? - patrz wyżej - mogłeś sie bardziej postarać? - pokaż mi gdzie a jeśli uznam za słuszne to napewno poprawie - kolejny hurt? - prff tego fejka miałem juz od chu chu tylko nie było o takich ani widu ani słychu więc nie wychylałem nosa. Po pojawieniu sie 300 orców zrobiłem parta ale nastąpiła "chwila" niepewności i wrzucony został dzisiaj @Michoss: Może pierwszy zacząłeś paskowce ale to nie jest faktem że tylko ty masz do tego prawo oraz do tego żeby wszędzie wrzucać reklamy-niewypały. A i z tym mózgiem wtopiłeś bo jak już wcześniej powiedziałem, takowego nie posiadam. P.S każdy ma swoje 5 minut... #EdIt: Tjaa chodziło mi o "te" paskowce a fake może jest 4 ale cóź z tego? To jest wolne forum <chyba>. P.S ile trzeba dać na tacowe żeby wykupić prawo do używania tych nieszczęsnych emotek? Ostatnio edytowany przez Voon - 05-11-2007 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Nie ja zacząłem paskowce. Paskowce zaczął Misza lub Nadrill, nie pamiętam kto buł pierwszy.
Ale ja zacząłem "te" paskowce. Twój jest już 4ty od ~tygodnia.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nowa część, link w pierwszym poście.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Fajny, fajny.
2. Eee... taki sobie. Plaga paskowych fake'ów, trochę to w********e jest. 6/10 Rób dalej, może wyniknie z tego coś śmiesznego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nowy part: http://img103.imageshack.us/img103/6...kfake03ee5.png
I choćby temat upadł bardzo nisko napewno nie bede sobie robił w cudzych tematach shitowskich reklam... Ostatnio edytowany przez Voon - 13-11-2007 o 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Zabawne to to raczej nie jest, a z tego co sie zdążyłem zoriętować to twoim celem jest bawić ludzi.
Więc krótko mówiąc: Słabizna
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jednym słowem:
Żałosne.
![]() |
#15 |
Słitaśny Krulik
|
![]() fajne 9/10 >>nic nie jest idealne<<
@michoss (czy jakos tak) zaczynasz mnie czlowieku zdrowo wku*****c wozisz sie na kazdym fake i jak ci sie nick autora nie podoba od razu jest "myslales ze jest..." albo "jego mozg..." po prostu wozisz sie po dziale fake jak jakis super macho i cwaniakujesz a jakbym ja ci zaczal na twojego kazdego fake wrzucac takie obrazki to napewno pijana z pyska by ci poleciala |
![]() |
![]() |