|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Tak tęskniłem sobie poexpić na dziwkach i deadnołem może mnie ktoś pocieszyć straciłem plate armora,dark ehlmet,steell helmet double axe, bp 20 gp broadsword 2 strzaly i łuk
![]() ![]() ![]() Mój awans ![]() ![]() ![]() A tu mały hunt na sukach ^^ ![]() Suki ^^ ten gosc del fenix to nie mój qumpel ale honorowy gość zabił tylko 2 amazonki i pozwolił mi zabić jescze 2 ![]() ![]() Hehe pochwale się ![]() ![]() ![]() Walka z suką która mi zadała hit :/ 35 hp :/ -,-" ![]() heh dla palków to najwazniejszy moment ;] ![]() Bidna suka oj bidna ![]() ![]() ![]() Może mnie ktoś pocieszyć ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() <pociesza>
A tak pozatym to jak chcesz niby trenowac to wez dzidy i tarcze, a nie łuk i deafens.
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Deady tez sie zdarzaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Buahahhahaha omfg....po pierwsze...na takim low lvl choc tylko z spearami i shieldem zeby ci shield lecial....i masz mniejsza szanse na deda....po drugie zginoles...na amazonach.....na lvl 13+ (haahhaahahah) po trzecie.....to co straciles to sa gówna.....niczego nie warte i chcesz skonczyc tibie zanim nawet zaczoles?? masz noob chara i chesz konczyc po stracie noob seta.....rozumiem gdybys stracil np cruss helma c arma vamp shielda k legi to bym mogl plakac......
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() taerom ma racje przypominasz n00ba i straciles prawie nic nie warte bety
![]() ale nie zalamuj sie inni traca czsami takie rzeczy jak DSM,G-arm,c-arm itp i sie nie poddaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez tomexx - 29-10-2004 o 01:25. |
||