|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Lokacja: Koszalin
Imię: Pikso the third
Profesja: Elite Knight
Gildia: Undead Shadows
Świat: Secura
Poziom: 128
Skille: 91+2/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Chce wam przedstawic zycie mego Wojownika na servie Secura ;>
po wklejam pare sskow jeszcze sprzed letniego update ;> No to Zaczynamy ![]() nudne skilowanie ;d ![]() moze jakies Advance w lvl? ![]() albo w m lvlu? ![]() jednak dalej lvl leci ![]() ![]() jednak skilowanie jest nudne... ![]() wiec trzeba bylo isc na jakis quest ![]() ![]() i znowy lvl skacze.. ![]() ![]() a tu loot z amazon tower kolo carlin ;] ![]() i dalej lvl skacze ![]() jednak dalej twierdze ze skilowanie jest nudne... ![]() moze cos ciekawego Crus helmet quest ![]() ![]() i dwarf quest ![]() i dalej lvl skacze ![]() ![]() ![]() hunt z Geo Meteo na dc ;] ![]() dragi rox ;D ![]() i znowu lvl upy ![]() ![]() ![]() jakis exp rowny?! ![]() czas na 45 lvl ;> ![]() szczescie mi sprzyja xD ![]() trzebabylo je naprawic ;> ![]() znowu skile ;S [wyciete z powodu nieprzestrzegania regulaminu
![]() Pikso the third life story in Tibia Secura Enjoy ![]() Jesli chcesz miec taki sam skin to tibi nacisnij na gifa na up ![]() Ostatnio edytowany przez Ashlon - 10-11-2007 o 01:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odswiezam bo cos nikt niekomentuje i dodam jakis starszy ss jeszcze sprzed zakupu domq ;0
![]() Mam nadzieje ze doczekam sie komentow ![]() @Double post trudno ;s Pozdrawiam Pikso ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Łagów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Madib
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Screeny ładne tylko często widoczny bot :< Ale mało zdjątek wrzuciłeś w pierwszym poście xDDD
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Świecie
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: wArcania
Poziom: 666
Skille: 9 axa
Poziom mag.: 00
|
![]() Screny bardzo fajne ale nas zasypales
![]() Mam nadzieje, że temat sie rozkręci, bo narazie zapowiada sie znakomicie. Życzę powodzenia w dalszej grze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() no pewnie
![]() 25% do 63 lvl ![]() hmm co do bota to byly dawne czasy ![]() potem tylko edytowany plik dat jest... ale i tak niektorzy tego niezrozumieja.. ;] Trudno Pozdrawiam Pikso ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mama i jaa
Profesja: Paladin
Gildia: Mama i tyy
Świat: Morgana
Poziom: 007
Skille: 65/39
Poziom mag.: 5
|
![]() temat nieźle się zapowiada czekam na więcje
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Imię: Gladiatrus
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Ss'y ciekawe, troche razil ten bot, ale najbardziej zainteresowalo mnie... O co chodzi z tymi Worn Soft Bootsami? Fart? Znalazles!?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Nadarzyn
Imię: Gruby Swordfighter
Profesja: Knight
Poziom: 10
Skille: 44/42
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Gz ladne ssy ladna advance itp tylko ten bot w oczy razi _/
20:54 Adi Healer [54]: chyba ma morde jak tarzan na lianie Secur 22:00:16 wydarzenia z furory Yahooo Secur napisal zdanie z małej litery ! uwierzcie mi naprawde trudno go zlapać |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
|
![]() Znakomity temat !
![]() PS Zazdroszczę Ci postaci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Softy zostaly znalezione
![]() i byly pozyczone mojemu przyjacielowi ;>> Ale go shakowali ;/ trudno kupil mi za to pacc ;P Pozdrawiam Pikso ![]() dzis pewnie 63 wpadnie ![]() @edit po resie 4% zostana dobite @pare up co do pierwszego postu jest tam 70 pare sskow... a i tak to nie wszystkie jakiem mam ale nie chcialem juz przesadzac ;D
![]() Pikso the third life story in Tibia Secura Enjoy ![]() Jesli chcesz miec taki sam skin to tibi nacisnij na gifa na up ![]() Ostatnio edytowany przez pikso - 09-11-2007 o 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trudno ze znowu Duble ale lvl wpadl
![]() ![]() Pozdrawiam Pikso moze wieczorem na jakis hunt pujde bo zoliw mi sie juz nudza ![]() i btw. sorka za orta ale szybko pisalem... trudno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() next Refresh ;]
to juz przesada z zolwiami ;s nuda i tyle i dotego tlok jak w biedronce ![]() narazie przerwa w expieniu dzis gralem tylko 4h ;s Pozdrawiam Pikso ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Imię: Gladiatrus
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84
|
![]() A probowales expic na Elf Fortess na tower? Polecam, Przyjemny exp, loot tez ciekawy, na 20k za runy i mfy wyciagniesz z 50k~ w 4h i ze 150k expa no nie rewelacja ale jak chcesz tak poexpic dla przyjemnosci nie dla cyferek to bardzo fajnie tam jest
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() duzo orhidow wyciagnolem ![]() ale dzis wybralem sie na malpki ![]() loot 7,1k i 2 p armory i wop ![]() ![]() edit bedzie jak lvl dobije ;> a malo juz brak ![]() Pozdrawiam Pikso @edit lvl wpadl ;>> ![]() xD 7 dnii pacc left moze jeszcze pare lvli wbije.. ![]()
![]() Pikso the third life story in Tibia Secura Enjoy ![]() Jesli chcesz miec taki sam skin to tibi nacisnij na gifa na up ![]() Ostatnio edytowany przez pikso - 10-11-2007 o 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
|
![]() Całkiem niezłe. Soty warte 600k a pacc za gp 250k ~
18:50 Drizzt Do'Urdenn [102]: wal sie na ryj i dziwka twoja stara przy twoich tekstach mozna ciac komara 19:07 Lord Mitchel [106]: i got some minets only |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Lokacja: Gołdap
Imię: Dark Blantoos
Gildia: Suicide Squad
Poziom: 100
Skille: 86/84
![]() |
![]() Witam,
Zdjęcia bardzo ładne. Ile k/h wyciągasz na tych Zółwiach? Sam osobiscie za nimi nie przepadam. Wole małki, ponieważ zbieram teraz Fury + ka$$ka leci, a przy tym nawet level ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Stan: Na Emeryturze
|
![]() brawo brawo brawo i brawo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Blantus
ja wyciagam od 30 do 65k/h expa zalezy ile ludzi jest i czy mam mfy ;> ja bede na mapy od 65 lvla bil sobie do konca pacq ![]() potem sie zobaczy pewnie bedzie retired lub semiretired ;] Pozdrawiam Pikso ![]() @ to co ze pacc malo warty w porownaniu do softow ale ja sie nie gniewam na mojego przyjaciela... bo w koncu to tylko gra... @edit dorzucam wiecej sskow ![]() ![]() I'm Bond, James Bond ![]() Pozdro ![]()
![]() Pikso the third life story in Tibia Secura Enjoy ![]() Jesli chcesz miec taki sam skin to tibi nacisnij na gifa na up ![]() Ostatnio edytowany przez pikso - 11-11-2007 o 01:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odswiezam i dozucam kolejne sski
loot z zolwi ![]() tu pomagam koledze w crusie i warto bylo ;> na te pare uh i mf ;] ![]() w koncu zabilismy 4 gsy ![]() i polecialy 2 silki pod rzad ^^ i dotego juz malo % do 65 lvla ;] bylem tez na hydrach... ale nooby przylazly i zlurowaly 3 hydry zabilismy z teamem raz 3 ale na kolejne 3 hydry nie mialem juz uh bo ja bralem na klate all :>> Pozdrawiam Pikso ![]()