|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2003
|
![]() w sumie moznaby zrobic sonde - kto gra dalej priorytetowo Swa pierwsza tibijska postacia... watpie czy przekroczylaby 10 % wszystkich gosci tej strony; proponowala bym Ci palladyna - osobiscie sadze ze to najlatwiejsza w obsludze profesja, choc nie wszyscy musza sie z tym zgodzic ?(
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Moim zdaniem najprostszy jest knight - nie przejmuje się takimi rzeczami jak np. amunicja tylko bierze miecz i tarczę i idzie do boju
![]()
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Nie bede Ci proponowal ale przyblize wizerunki tych postaci
1) Ryczerz postac najlatwiejsza na poczatku gry (spokojnie zabije te potwory z ktorymi druid/scorc ma problemy. Potrzebuje dobrego sprzetu aby moc skutecznie blokowac . Dla rycerze bardzo wazne sa skile wiec powinien dosc czesto trenowac 2) Palladyn postac posrednia pomiedzy magiem a ryczerzem (pall moze nadac sie na blokera i zna o wiele wiecej uzytecznych czarow). Skille rowniez bardzo wazne eq mniej. Palladyn musi wydawac duza czesc swojej gotowki na strzaly czy belty . 3) Druid postac majaca zarowno czary ofensywne jak i lecznicze. Druid walczy przedewszystkim magia. ( skille rosna mu bardzo wolno ) 4) Mag postac podobna do druida z tym ze ma o wiele wiecej ofensywnych czarow w tym Sd
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Wedlug mnie najlepszy jest sorc(moze bardzo drogo sprzedawac runy bojowe) lub druid (moze sprzedawac uh co jest rownierz bardzo zyskowne)
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() tak ale na poczatek on nie bendzie mial wprawy w graniu magiem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
![]() hmm namoje napoczatku wez knighta( ja tak zrobilem) napoczatku zalowalem, ae ja skille pozadne sie zroibly i jako taki sprzent to uwierzylem wniego
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Ja osobiście polecam SORCERERA. To wcale nie jest trudna postać, jak mówią inni ja od niego zaczynałami gram i gram i jest super. Walę najgroźniejsze potworki z sd. Szybko zdobywam także expo. OD druida mag jest lepszy, bo posiada sd, a co z tego jak masz duzó uhów skoro nie możesz chodzić na silne potwory. POza tym możesz kupić sobie uhy za 2k, a sd kosztują 4k , wię cjak będziesz magiem szybciej się wzbogacisz i wydasz mniej kasy, bo będziesz kupował tylko uhy.
![]() Pal tez jest spox, ale żeby był naprawdę dobry musi ćwiczyć skille tak samo jak i knight, a socer jak może robić sd to już może chodzić na bardzo silne potworki... Tak samo jest pod względem jesli chodzi o pk, jak cię taki player killer goni i raz go walniesz porządnie z sd to się wystraszy i zwieje, jak będziesz knightem to się nie obronisz, bo nie ma on ani masywnego leczenia i musi kupować uhy. Z palem jeszcze jest w miarę, alei tak wolę SORCA. Druid się w ogóle nie sprzeciwi pk tylko będzie uciekał, ale jak b ędzie na jakiejs wyspie to może mu nie wystarcyć uhów i co wtedy????????? JEDNYM SŁOWEM SORCERER JEST THE BEST. I TO TYLE. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() co to jest to sd?? ?(
|
![]() |
![]() |
#10 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() P.s kiv - nie chce byc zlosliwy ale twoje skille sa zalkedwie srednie, prawdziwa sile knighta poznasz jak beda dobre ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() OMFG jest poradnik, tutaj masz wszystko opisane, a osobiście bym ci proponował knighta, łatwy w obsłudze, druida i sorca też nie, a paladynem gra sie nie zwraca
|
![]() |