|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Didson Da'Valentine
Profesja: Knight
Świat: Iridia
![]() |
![]() Witam więc razem z kolegą wpadliśmy na szalony pomysł, zrobić zawody w piłke nożną w tibii ale teraz do szczegółów.
Zamieszamy stworzyć pare boisk okolicznościowo, żeby jedno się nie nudziło Jedna połowa trwa 10 min Drużyny po 5 osób w składzie Każda osoba to Paladin z 50 levelem i time ringiem bez manasów ani food'a I gramy ^^, będzie liga mecze co tydzień najpewniej sobota, w przyszłych edycjach zamierzamy zwiększyć ilość lig w lidze 8 drużyn. Czasami na boisko wpadnie jakiś manas bądź food albo...Fire Devil bądź inny monster. Szalony plan i mamy nadzieje ze wypali poszukujemy dwóch osoby, Webmastera, który zrobił by porządne Forum i Strone projektu, za co dajemy Sędzie(GM) na serverze, oraz grafika który zrobił by logo projektu za to także dajemy Sędziego, proszę sie nie martwić w jeden dzień będą 4 mecze ^^ w jednej lidze więc to nie tak że jeden sędzia starczy xD. To taki pierwszy projekt w Polsce i kto wie czy nie na świecie i mamy nadzieje, że wypali. Webmastera i Grafika prosimy o kontakt na GG 1675079, najlepiej żeby podał adresy do swoich dzieł, a resztę proszę o wypowiadanie się w temacie. Pozdrawiam i życzę dużo goli w niedługo rozpoczynających się zawodach. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() Hmm... Czyli na otsie
![]() Lepszym rozwiązaniem jest zrobienie takiego czegoś na realu... Ufundować jakieś nagrody (składki zbierać ![]()
16:01 Daffz [9]: MI BAY FRINDS !!!! 10GP EACH 16:01 Equantis [32]: Wrong Channel! 16:01 Knight of Havoc [12]: ... 16:01 Daffz [9]: nie mam 16:01 Equantis [32]: English Here! 16:01 Daffz [9]: mi bay frinds hep mi to bay frinds 16:02 Knight of Havoc [12]: This isnt funny... 16:03 Onyx Insane [105]: In this channel you can ask about help , not friends. 16:03 Daffz [9]: mi veri sori OWN3D! |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Didson Da'Valentine
Profesja: Knight
Świat: Iridia
![]() |
![]() Odświeżam i na prawdę proszę o komentarze co o tym sądzicie, oraz o pomoc Webmastera i Grafika, w pierwszym poście podałem to co trzeba.
|
![]() |