|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
|
![]() Kto jest za tym że na forum jest niesprawiedliwość proszę pisać w komentach!!! To sie nazywa niesprawiedliwość na forum za to że skomentowałem temat z 800-nej stron dostałem 3 punkty. Wymyślają jakiś spam jakiego nie było i w ogóle jak nie mogę komentować z 800-nej stron to po grzyba w ogóle jest to forum. Nikt prawie nie ma tu iq powyżej 40 ale po to jest forum aby pomóc takim ludziom może jeszcze za ten temat mi dadzą z 10 punktów i w ogóle ciągle im sie coś nie podoba i chyba sie wkurzę i już nie będę tu zaglądał. tibia.pl to świetna stron dużo rzeczy się z niej dowiedziałem ale, forum.tibia.pl to po prostu miejsce niesprawiedliwości.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest za tym że na forum panuje niesprawiedliwość niech pisze |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
|
![]() Jak ci sie coś tu nie podoba to nie musisz tu wchodzić
![]() jak dla mnie to forum jest bardzo dobre jest porządek można sie tu sporo wywiedzieć ![]() więc powtarzam jak ci się nie podoba nie musisz tu wchodzić |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() myslisz ze na tym forum jest niesprawiedliwosc?
chyba nigdy nie byles na forum torga nie no wymyslaja jakies warny i przez to dostalem przez 2 miechy 2 bany ktore 1 trwa 1 miech @edit dopiero sie skaplem o co chodzi archeologu tematy z 800 strony sa z 3-5 lat temu ostatnio odpowiedziane wiec jestes archeolog bo odswiezyles
Ostatnio edytowany przez dawid000 - 08-11-2007 o 18:44. |
|||
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 05 2007
Profesja: Knight
Świat: Askara
![]() |
![]() a może idź to dupy i nie zaśmiecaj tego forum swoimi głupimi postami/tematami. PS a mamie powiedziałeś jakie niesprawiedliwości są na tym forum??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale gdyby zrobił taki sam temat o podobnej tematyce to i tak by dostał warna... paranoja
Ktoś przykładowo chciałby pogadać o pewnych sprawach, które zostały już poruszone w innym temacie dawno temu. Gdy założyłby podobny temat to dostanie karne za spam, natomiast gdy odświeży stary zostanie archeologiem. Fajnie. Ostatnio edytowany przez raf420 - 08-11-2007 o 19:15. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Lepsze iq 40 niż twoje 0.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Mam swoje 3, punkty IQ, gdzie mi tam do twoich 22ch
![]() Facet, oberwałeś punktami za odkopywanie tematu sprzed paru miesięcy/lat i dobrze, archeologia jest zakazana, strzelam, że walnąłeś jakiś denny post na dodatek... no miałem rację, zresztą wszystkie twoje posty wyglądają na posty 10-letniego dziecka neoszitu... -.-" Weź pan przestań, wstydu sobie oszczędź, m'key?
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Lord Solaxe
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Knights of Heavens
Świat: Refugia
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Autor tego tematu to kolejne dziecko Neo/DB ^^'
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skomentowałeś temat z 800 strony? ;P
I po co? Jak pewnie założono go z dwa lata temu, i już dawno o nim wszyscy zapomnieli... Żałosne... Co chcesz tym osiągnąć? Weź, nie odzywaj się, włącz radio, wyłącz tibie i usiądź na fotelu, uspokój się a potem zastanów się zanim napiszesz idiotyczny temat na forum. Radze Ci zapoznać się z takim wynalazkiem jak regulamin. Słyszałeś może o czymś takim? ;P Ostatnio edytowany przez Sizz - 08-11-2007 o 20:21. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak miło czasem wejść do działu "Inne" i dowartościować się patrząc na Was
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
|
![]() Wyjdź , zawsze jest opcja logout ... nikt Cię nie zmusza żebyś został na forum. Proste, nie podoba sie to znajdź se inne ... wątpie żebyś coś znalazł ( www.tibia.org na forum pelno trojanów i keyloggerów , a o innych nawet nie chce wspominać ... )
@secret777777 : Jakbyś poczytał >>>regulamin<<< to byś nie dostał punktów za bycie archeologiem ... komentowanie tematu z 800+ strony nie ma sensu ... o.O Ale wiem że i tak nie przeczytasz tego regulaminu ,,b0 p0 c0'' więc zacytuje : Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Xydijo - 09-11-2007 o 10:24. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Sprawiedliwość nie istnieje, i nigdy nie istniała.
Czemu Adam i Ewa zjedli jabłko, a wężowi nic nie dali? Czemu Kain zabił Abla i nie poszedł na 25 lat do więzienia? Czemu mój kuzyn skopał mohera, i go pozwali, podczas gdy nic się nie stało tym trzem skinhedom co mojemu kumplowi naje***i? Nie ma sprawiedliwości, pogódź się. Albo najpierw "złóż wizytę w placówce oświatowej zwanej szkołą". Baj Baj. Michoss EDIT: PS. Wspominałem już dziś, że jestem zaje***ty, a wy macie komcić precla?
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 10-11-2007 o 00:41. |
![]() |
![]() |
#19 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() 2pkt ostrzezen dostales ode mnie za spamowanie emotkami, natomiast 3pkt za archeologie (pisanie w temacie z 2004, gdy odpowiedz zostala umieszczona kilka postow przed twoim). Przed zalozeniem tematu o podobnej tresci najlepiej skontaktuj sie z moderatorem, bo to oszczedzi nam pracy, a tobie nerwow.
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 10-11-2007 o 01:54. |
![]() |