|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Lokacja: Strzelce Opolskie
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() nie wiem czy jest taki temat na forum ale szukałem i nie znalazlem takiego tematu
a mianowicie wszyscy sie smiejemy z innych jak to nie umieja po drabinie wchodzic a kazdy z nas kiedys zaczynal, dzisiaj mozemy se przypomniec jak to blyo kiedys pierwszy raz weszlismy na tibie to u mnie to byo tak: 1. myslalem ze robaki da sie jesc, nie wiedzialem jak zdobyc jedzenie 2. moj pierwszy dedzik zaliczylem na ratach ![]() 3.nie wiedzialem co to trade i na rooku z kolesiami chodzilem daleko poza miasto zeby moc sie wymienic tylko jakos zaden nie dal mi itema tylko gral kase ![]() 4.na ratach expilem do 4lvl i myslalem ze wyjscie poza miasto jest tlyko dla pacc 5.jak dedlem(na ratach) to stracilem club i bilem krzakami 6.kiedy znalazlem studded shield to myslalem ze jestem master bo raty juz mnie tak nie bija 7.na main to jak dostalem scale armor od kumpla to sie cieszylem jakbym dostal mpa 8.doexpienie 12 lvl bylo dla mnie czyms niesamowitym ![]() to by bylo na tyle jak m isie cos jescze przypomni to dopisze pisze jak bylo u was(posmiejemy sie z siebie) Ostatnio edytowany przez Bremes - 08-11-2007 o 22:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Szukałeś i nie znalazłeś? To widocznie źle szukałeś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2. Początki jak u każdego gracza. 3. Zostało Ci tak do dzisiaj? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() I to ma byc smieszne. {zalosne...} Temat do kosza.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Mi kiedyś kolega zrobil cooper shield quest. to było 3 lata temu bo wtedy zaczynalem moja przygode z tibia. Polozylem coopera na to niby depo na rooko patrze wylogowalo mnie a tu RESET SERVER .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Lokacja: Strzelce Opolskie
![]() |
![]() widać nikt nie potrafi się przyznąc do swojich błędów
no tak każdy jest ifealny i nigdy nie był newbie noobstwo i jescze raz noobstwo nawet nie potraficie normalnie pogadac tlyko wysmiać każdego kto pisze jakiś temat nie związany z traningiem albo jakims expowiskiem zal |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Carlin
Stan: Niegrający
Imię: Vallin Voncrue
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Refugia
Poziom: 22
Skille: 15/20
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() nie pamietam za duzo, ale cos napisze:
1. probowalem sprzedac taki szajs jak combat knife na rooku za 15gp... 2. myslalem ze 1k = 1pc ![]() 3. potwornie sie cykalem ghouli (mialem knighta ![]() 4. na trollach expilem do 11lvl... ![]() 5. raz mi niby wzielo platynke i sie mocno wkurzylem, a pozniej zobaczylem ja tam gdzie sa strzaly ![]() 6. Mialem skille tam, gdzie slonce nie dochodzi, a wbilem +30... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() myśle że ni każdy miał noobskie początki :<
Określenie newbie bardziej pasuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() 1. Kolega mi kiedyś powiedział, że desert quest to labirynt. Można trafić na na wszystkie potwory np. na demona albo na rata i mówił, że jego kumple wiedzą jak trafić na rata
![]() ![]() 2. Myślałem, że moim `15 druidem zabije każdego ![]() ![]() 3. Jak na osiedlu ktoś miał p-seta to był master i Pro ;D 4. W tibi 7.1(nie była różdżek) kupiłem za 5k fs'a bo mówiłem, że bardzo mi sie przyda ;D Ahh to były czasy. Wtedy na 15 levelu można była robić sdki, na 13 explo a 1 hmm kosztował 70 mana ; ![]() Pamiętam jak miałem pełno bs sd, explo, gfb, hmm i uhów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Zaczynałeś 3 lata temu, a nadal nie wiesz, że pisze się copper, i że to, o czym mówisz, to nie reset tylko save? Supcio, ale według mnie grasz max 3 miesiące.
![]() |