|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Hi Ho
Dotychczas grałem wyłącznie na światach pvp. Chętnie przeszedł bym na nonpvp ale mam obawy przed panującymi tam zachowaniami. Mam nadzieje że ktoś doświadczony je rozwieje. By dostać klasyczny resp na żółwiach trzeba go rezerwowac kilkanaście godzin przed ?. Czy inni gracze na widok cudzego lootbaga proboja go ukrasc ? Zjawisko zabijania graczy na nonpvp (lurowanie) jest częste czy raczej są to odosobnione przypadki ? Zalogowanie w godzinach szczytu jest możliwe ? - Czy trzeba czekac godziny w kolejkach. Chodzi mi głównie o Candie i Harmonie. Dziękuje ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Soldier of Mind
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wszytko co napisałem jest na podstawie Celesty na której gram. Pozdrawiam |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Rozumiem że żółwie są miejscem publicznym ? Czy tak jest na każdym świecie non-pvp ? Z braku miejsc albo też z ich przepełnienia wynika znacznie dłuższe nabijanie konkretnego lvl ?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Nonpvp nie jest wcale takie złe
![]() ![]() Lvl dłuzej nabijasz ale mniejsza szansa ze padniesz ;p ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Soldier of Mind
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() Co do Twoich pytan moge powiedzieć troche o Unietrze... Serwer amerykański co prawda ale nie zdarzylo mi sie zeby ktos chcial ukrasc lootbaga, boterów jest mało, a jesli chodzi o kolejki to na tym serwerze coś takiego sie nie zdarza nawet w "godzinach szczytu' ;] minus jest taki ze po atakach ddos nadal zdarzaja sie nieprzyjemne lagi ale da sie grac ;] mam nadzieje ze pomogłem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec na swiecie non pvp gram juz okolo 1,5 roku. Co do graczy zdarzaja sie thieferzy tak jak wszedzie Noob hmm.. puziom nuubostwa jest na wyzszym poziomi niz na pvp ale da sie zalatwic sprawe z nimi. Co do potworow wyglada to tak ze zolwie to tak zwane miejsce publiczne expic moze kazdy, lecz sa expowiska typu D lari gdzie trzeba sie ustawic w kolejce. Ogolnie mowiac non pvp jest fajne jakos ja nie narzekam ;]
![]() |
#8 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() By dostać klasyczny resp na żółwiach trzeba go rezerwowac kilkanaście godzin przed ?. NIe sa w miare puste
Czy inni gracze na widok cudzego lootbaga proboja go ukrasc ? levele do 30 moga pofikac wyzsze juz zadkosc Zjawisko zabijania graczy na nonpvp (lurowanie) jest częste czy raczej są to odosobnione przypadki ? Zadkosc Zalogowanie w godzinach szczytu jest możliwe ? - Czy trzeba czekac godziny w kolejkach. Max bedizesz 50 w kolejce
![]() |
#9 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Kolejki-są duże, od 14 w dni robocze. ( na candi )
Lurowanie-rzadkie,chyba, że kogoś wkurzysz. Zamiawianie expowisk-na non-pvp jeszcze się z takim czymś nie spotkałem. Lootbagi-jeżeli doniesiesz do miasta-gratulacje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Ravanso
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
Poziom: 45
Skille: 70/50
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Co do ostatnie pytania, na Uniterze, nie ma kolejek, to taka ciekawostka :->
Najlepiej jest na Uniterze do 14 i od 21 na niektórych expowiskach :-> Ale to tylko takie ciekawostki, pewnie o nie ci nie chodzi :->
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Carlin
Stan: Niegrający
Imię: Vallin Voncrue
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Refugia
Poziom: 22
Skille: 15/20
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Zolwie - tego nie wiem bo nie mam pacca
Lurowanie - nie znam sie ale chyba tylko jak ktos afk bo inaczej to bedzie troche bezsensu, i tak przeciez to zauwazy to zwieje a jak highlvl to zacznie sie bic ![]() Lb thief - BAAAARDZO czesto, praktycznie 85% ludzi jak zobaczy kogos z lb to od razu sie rzuca na niego (ja na 17lvlu taszczylem lb i sie ludzie rzucali na niego jak szczury na ser, mimo ze tam najcenniejsza rzecza byl viking helmet ![]() @down: naucz sie edycic posty -.- Ostatnio edytowany przez Vallinek - 22-11-2007 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2007
Lokacja: Aaa ... Pudło mam
Imię: Barbarian of Menera
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 12
Skille: 65/50
Poziom mag.: 2
|
![]() By dostać klasyczny resp na żółwiach trzeba go rezerwowac kilkanaście godzin przed ?.
PHP Kod:
PHP Kod:
PHP Kod:
czekac godziny w kolejkach. PHP Kod:
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2007
Lokacja: Aaa ... Pudło mam
Imię: Barbarian of Menera
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 12
Skille: 65/50
Poziom mag.: 2
|
![]() PHP Kod:
PHP Kod:
PHP Kod:
PHP Kod:
Albo Harmonia po 50+ osob (raz było 200+ ale to raz lub dwa ;])
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Co do NON-PvP, panuje tam atmosfera chamstwa i złodziejstwa, niestety ;/. Wbijają na respy i expowiska, zabijają potwory do skillowania ;/. Odradzam grę na non-pvp. A i warto dodać, że pełno tam noobów.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() 2x up
rano isc i zajac ? myslisz ze zostawisz karteczke i nikt ci nie wejdzie? lol... |
![]() |
![]() |