|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Augustów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pumpkin Knight
Profesja: Knight
Gildia: Blade of Summer
Świat: Nerana
Poziom: 48
Skille: 72/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Ostanio, gdy włączam gre, w momencie gdy loguję się na postać na pulpicie wyskakuje mi spamujące okienko, na którym pisze "services 32
HTTP/1.1 404 Not found." ;/ Niewiem jak to naprawić, może to przez to, że 3 tyg temu załapałem hacka... proszę o pomoc, jak usunąć te badziewie bo chce wreszcie wrócić na Neptere, a to nieumożliwa mi grę........... Wiem, że najlepszym sposobem byłby format, ale tymczasowo nie moge tego robic...... plx o pomoc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2007
|
![]() Zrób tak:
1.Zainstaluj najnowszego kasperskyego zaaktualizuj go i przeskanuj powierzchnię dysku. Jak niechcesz tego robić to wejdź na jakaś stronkę na, której sa darmowe skanery anty-virusowe niepamietam która to byla nowe.pl albo instalki.pl. 2.Jak to możliwe, że po wpisaniu passów na pulpicie ci sie cos pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Ragon Fox
Profesja: Paladin
Gildia: Black Angels
Świat: Calmera
Poziom: 63+
Skille: 14/24
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() services ? services? cos mi to mowi ;p hmm czekaj .. aaa services..
owntibia plx? moze masz owntibie.. tylko wyjątkowo zbugowaną ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mike Mystic
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
![]() |
![]() Proponuje ci ściągnąć z tej strony program FindIt jest na 100% w dziale download przeskanuj nim i jak znajdzie to skasuj tak jak up koleś powiedział wygląda na OwnTibie a ten program wykrywa 4 najpopularniejsze keyloggery czyli Lord of Tibia, Tibia Logger, Tibia Mail, OwnTibia.
Celli always in my mind ;* ![]() W świecie Shinobi ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem ale ten kto nie dba o przyjaciół jest większym śmieciem. 21:23 Kumpel Grubera [11]: sell magic leather legs 21:23 Byniu of Nerana [25]: kto mi spszeda boh za 20k i dam jeszcze zeczy trohe dobre dam <carlin> 18:15 Dragon Krycha [11]: daj czara |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Zrób loga z hijackthis (link w moim podpisie)
![]()