|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Natti Felisimo
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 54
Skille: 81/69
Poziom mag.: 15
|
![]() Witam,
dwa razy zdarzylo mi sie, ze cofnelo mi na mapie zakres odwiedzonych terenow. Raz byla to mala czesc ale dzis zniklo mi 2/3 odwiedzonego mainlandu ![]() Wiekszosc terytorium jest znow calkiem zaczerniona, znikly tez wszystkie umieszczone tam cenne informacyjnie dla mnie znaczniki. Nie cofnelo mi levela czy skilli. Czy wszystkie te dane sa umieszczane na swerwerach tibii czy tez cos jest lokalnie zapisywane na komputerze i mozna to sobie jakos backupowac? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() mialem podobny problem to jest zapisywane w folderze windowsa trzeba tam poszukac (najlepiej w wyszukiwarke wpisz tibia i znajdz sciezke do folderu windows
mi non stop po wylaczeniu tibii all sie resetowalo ale reinstal pomogl (musialem od nowa odkrywac mapke)
Ostatnio edytowany przez dawid000 - 10-11-2007 o 20:45. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy mozesz konkretniej? Czy to ktorys z plikow w Program Files\Tibia? Ktory plik odpowiada za mapki? Tibia.spr? On jest dosc spory i moze zawiera dane?
A moze to ktorys z Documents and Settings\xxx\Dane aplikacji\Tibia? Tam jest kilkadziesiat plikow z rozszerzeniem *.map |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() To te pliki .map(odkrywcze, prawda?) zawierają dane o mapach odkrytych przez ciebie.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki za wskazanie, wlasnie tego nie bylam pewna, gdyz wczoraj wszystkie mialy date sprzed paru dni, dzis widze, ze czesc ma date i godzine, kiedy wczoraj skonczylam grac. Teraz wszystko jasne
![]() |
![]() |
![]() |