--> |
|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() ![]() Oto wycinek z najnowszego "tehno mania magazine": "to co wyżej widzicie to przełom w świecie gier! Leprze niż game boy, leprze niż Ngage. To jest unikalny POCKET-WAR. Gra jest prosta, ale niezwykle ciekawa. Ustawiasz parametry postaci, i oglądasz jak się dezintegrują ![]() W trybie arcade musisz komendami głosowymi odpowiednio rozplanować działania. Jeżeli wygrasz w trybie arcade, dostajesz punkty, które możesz użyć w trybie on-line, grając z kumplami w III wojnę światową! Nie potrzeba żadnych przycisków! wszystkie komendy są głosowe!" tak na poważnie, to jest jedna z moich pierwszych animowanych grafik. Z lekką nutką reklamy tibia.pl ![]() ![]() Grafika: Microsoft Paint 5.1 Animacja: Gif Movie Gear 3.0.2 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Miałem coś podobnego, na starej komórce Simens ME45. Też ustawaiło się parametry i się patrzało jak walczą. Tylko że to był taki ala fighter. No cóż...troche dziwne
![]()
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ty naprawde nie masz co robic w domu? ;-p zasadami przypomina rozbudowana wersje gry papier-kamien-nozyczki a ta graficzka animacje plynnie zrobione, ciekawie wyglada chociaz na 1 rzut oka nie wiadomo cyzm to wlasciwie jest ;-) sproboj zrobic maly ekrani i ewentualna animacje walki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() 140 klatek
![]() to miała być taka.. nowość ![]() ![]() a szczerze, to najważniejsze są te symbole ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez limenu - 28-10-2004 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Limenu San, mistrz Joda dumny z twych osiagnięć jest, rozumiem z tymi 140 klatkami doskonale z doświadczenia mego. Oby nastęone prace twe były ró...po***ało mnie
![]() Poprostu bardzo fajny pomysł i wykonanie! Ha faszyści dostali z promienia dezintegracji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mnie sie bardzo podoba. Musiales sie niezle przy tym nameczyc. GRATZ. Wszystkie twoje itemki itp. mi sie podobaly.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Mam taką konsolkę w chacie. Kupilem sobie jak bylem w Japonii. Jedyne 30K yenów. (na nasze to jakies 1000zł). Nawet fajne, tylko szybko baterie wżera. Polecam tryb 'Survival' gdzie wybieramy jedną nację i po kolei walczymy z innymi do upadlego. (Za kazde zwyciestwo dostajemy kredity za ktore regenerujemystraty i ulepszamy arsenał, ale wróg tez sie rozwija).
btw - fajny gif. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe... nie miałem pojęcia że są podobne gierki
![]() może zrobię jeszcze jakiegoś gifa ![]() jednak taka robota psuje nerwy ![]() pytanie za 100 punktów.. co oznacza znaczek na zółtym tle? ![]() ps.. a tak wogule.. to powinienem zrobić coś, czego nigdy nie robiłem.. czyli: THANX ALL!!! Ostatnio edytowany przez limenu - 28-10-2004 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ten nad to gwiazda davida(jude gang
![]() Ale ten pierwszy..NIE MÓW...zastanowie się... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Hmm, mi ten pierwszy przypomina kota(psa)
![]() A ogulnie to wypas ![]() <140 klatek, OMG>
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() @topic.. bylem chyba pierwsza osoba ktora widziala gifa...i coz nic z tego nie rozumialem ale ladna animacja mi sie spodobała.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() podpowiedź:
pierwsza animacja oznacza \../, czytaj też \..|, \../, ![]() |
![]() |
![]() |