|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bermudy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agalion Luthien
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Riders
Świat: Eternia
Poziom: 32
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() "...podążasz między setkami czarnych czasoprzestrzeń...masz na dzieję,że to koniec jednak to początek twoich cierpień..." - Autori Nieznany. Fabuła Głównym bohaterem jest Geralt. Człowiek ten ma dość świata który jest dosłownie po III WS...USA w 2014 roku używa bomby biologicznej na całym świecie, co więcej bomba biologiczna już dawno była "odpalona" zaraz po ataku na WTC 11 września 2001 roku. Jednak,kiedy trwała III WS, kraje poszczególnych mocarstw postanowiły raz na zawsze zamknąć teorię o Trójkącie Bermudzkim,ponieważ to właśnie on mógł pomóc w przesunięciu wskazówek zegara i załagodzeniu konfliktu. Zadaniem bohatera który żyje w 2072 roku jest przede wszystkim cofniecie śmierci swojego przyjaciela Waltera a także poznanie czym i dlaczego świat był taki zły między XX a XXI wiekiem,będzie musiał się cofnąć aż do (tu nie zdradzę ale powiem że bardzo dawno temu) czasów pra starożytnych i być może on odmieni religie i poprzestawia czasy. Programy użyte do stworzenia historyjki: GIMP 2 Paint Tibia Sprite Editor by Noxitu Ogólna wiedza o Trójkącie Bermudzkim THE PROLOGUE (#1) Część I - Złe Nieszczęście (#25) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podziękowania dla Rohena... i co więcej dla Turoka za pokazanie mi piękna w samych fakeach.. ![]() Ostatnio edytowany przez Diegoverialanho - 15-11-2007 o 18:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciri, gdzieś ty tego Geralta po śmierci przeniosła? O.o
Tak się kończy pływanie we mgle. Powiedziałbym nawet, że pływanie po pijaku, w końcu Ciri widziała białe jednorożce.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 11-11-2007 o 23:54. Powód: /me jest debesciak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2007
|
![]() Dosyc ciekawe... graficznie tez dobre
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Obiektywna ocena:
+Dobra sklejka +Ciekawy pomysł -Brzydkie helikoptery Subiektywna ocena: +Dobra sklejka =Taki sobie pomysł -Kolejny fake dziejący się w przyszłości -Zapowiada się "Superhero walący z działa laserowego" -Brzydkie helikoptery. Nie oceniam punktami. Szczerze, nie podoba mi się.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To sie nie bedzie dziać w przyszłości jest napisane że w erze pra starożytnej aż do...konca tibia.pl ;P.
Tak,ale co się bedzie działo nie ujawnie..to nie jest "SUPER HIROł!" zwykły człowiek, który jest ciekawy Trójkąta Bermudzkiego (dokładnie tak jak ja)..i dlaczego ludzie byli, i są tacy okrutni dla siebie Ostatnio edytowany przez Diegoverialanho - 12-11-2007 o 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() ale po co ty to jeszcze wstawiasz?
Jak raz ci wywalili temat to znowu to zrobią, nic tu nie da twoj upur i głupota. Nie zdziwie sie jak jeszcze bana zaliczysz. Jako że osattnio lubie współpracowac z ludźmi takimi jak Thor, Bosal czy Hege, to z chęcią cie zreportuje...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie chce mi sie uploadowac znowu godzine...wszystko,ale to wszystko jest zrobione w Paincie przy uzyciu NoxSpr prosze oto zdjecie:
Boze jacy teraz wszyscy sa podburzeni... http://img239.imageshack.us/img239/1664/111mx1.png Jeszcze raz ktoś z "milicji" mnie upomni o to że oszukuje to po prostu palne go w łeb ;/ i rzucę do Jugosławi ![]() -Należą mi się przeprosiny nie Drakon... ![]() Wlasciwie? To nic nie bede sie tlumaczyc, uzylem takiego Sprite Editora jakiego polecal mi Turok (Noxitu)..I to wszytko ;p czkam na komentarze. Ostatnio edytowany przez Diegoverialanho - 12-11-2007 o 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
|
![]() Mi się bardzo podoba ^^ nie mogę się doczekać kolejnej części bo fabuła mnie wciągneła ;]
@OFFTOPIC ile czasu zajmuje Ci zrobienie takiego fake'a? Jestem w tym newbie i wszystko cholernie wolno mi idzie ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() @Agro: Z tego co zauważuyłem, to najwięcej czasu zajmuje przygotowanie outfitów i terenu. Tak więc dynamiczny fake zajmie mnóstwo czasu, jednak w tym przypadku tylko dwie lokacje i dwóch bohaterów więc chyba nie aż tak długo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Agro'pol
Dokładnie przygotowanie terenów jest najdłuższe (outfity robisz w gimpie w ciągu 10 minut, w paincie zajebłoby mi z 1h)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
To cienki jestes... JA robie to w max 20min ... (Trzeba sie zaopatrzyc) @Topic Zarabiste, tylko te samoloty nie pasuja do perspektywy Tibijskiej le jkto mowi, ze wszystko jest idealne 9/10
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Co tu robi Geralt?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ptakuba
Cytuj:
![]() @Nadrill Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
|
![]() Po prostu fąfastycznie.
![]() Dawaj szybko next part bo jestem bardzo ciekawy co sie dalej zdarzy mam nadzieje ze jutro już bedzie Ocena: &/10 ![]() |
![]() |
![]() |