--> | --> |
|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 1~
|
![]() Witam. Chciałbym spytać czy ktoś może wie DOKŁADNIE ile razy ważniejszy jest mlvl od lvl(gdy mówimy o obrażeniach z magii)?
Jeżeli nie jesteś pewien-nic nie pisz!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() nikt poza Cipsofitem ci na to pytanie nie odpowie dokładnie ale zobacz na tibi.pl na kalkulatory
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 1~
|
![]() Sprawdzałem już i wyszło że mlvl jest 3-4 razy ważniejszy od lvla.
Sprawdzę właśnie kalkulator na tibia.pl, może uda mi się zrobić samemu taki licznik, jeszcze przed zmianą tych obrażeń w tibii udało mi się zrobić i to nawet szybko, a teraz coś trudniej mi dojść... @edit I właśnie sprawdziłem, kalkulator na tibia.pl oblicza obrażenia przed update ;/
Union, Honor, Loyalty, Aim to glory. Only heroes Win with difficulties This world. Something leave, Something come, You cant stop it You must fight... for Your life. Ostatnio edytowany przez Gorionek - 18-11-2007 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() Cytuj:
kalkulator na tibia.pl to skandal,jak mozna tak dlugo po zanczacym update nic z nim nie zrobic !!!! za awans z mlvl sila visa wzrasta o 2 hp a za awans o kazde 5 lvl sila visa wzrasta o 1 hp czyli....... jeden awans z mlvl jest rowny awansowaniu o 10 lvl jezeli chodzi o sile exori vis |
|
![]() |
![]() |